msi-wingman-challenge-turnaj-streameru-a-jejich-fanousku
Esport Článek MSI Wingman Challenge - turnaj streamerů a jejich fanoušků

MSI Wingman Challenge - turnaj streamerů a jejich fanoušků

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

27. 6. 2016 18:41

DeeThane, Sterak, Mazarini, Flygun, Lelek a další v souboji proti sobě

Reklama

MSI Wingman Challenge - turnaj streamerů a jejich fanoušků

Sledujete streamery a YouTubery jako jsou DeeThane, Mazarini, Sterak, Flygun nebo Lelek? A máte rádi kvalitní herní hardware? Tak jsme připravili akci přímo pro vás. Představujeme MSI Wingman Challenge, speciální turnaj těchto streamerů se svými fanoušky, ale zároveň i proti sobě!

  • Kdy: v pátek 24. června 2016
  • Od kolika: začátek po 10:00
  • Kde: pražský herní klub Re-Load, Zborovská 30, Praha 5

Chceš se přijít podívat na známé streamery a vyfotit se s nimi? Přijď, akce je zdarma! Chceš si vyzkoušet nové herní notebooky a počítače MSI Gaming? Přijď si je vyzkoušet! Chceš si zahrát v týmu se streamery? Tak pro to musíš něco udělat!

Každý streamer si vezme na turnaj jednoho svého "Wingmana" z řad svých fans - to, jakým způsobem si svého wingmana vyberou, oznámí sami na svých sociálních sítích. YouTuber společně s Wingmanem budou tvořit jeden tým a během dne se s dalšími týmy utkají v řadě legendárních her jako například: Call of Duty 4: Modern WarfareAtomic Bomberman, Gang Beasts, Rocket League a další.

Wingmani z řad fanoušků také mohou vyhrát tyto ceny:

  1. Grafická karta MSI GeForce GTX 960 + herní myš MSI DS100
  2. PC hra DOOM + herní myš MSI DS100
  3. PC hra Battleborn + herní myš MSI DS100 

V pátek 24. června 2016 vše samozřejmě budete moct sledovat na Twitch.tv kanálu herního pořadu Re-Play. Rozhodně si nenechte ujít v 17:00 také přednášku MSI Gaming, bude trvat jen půl hodinky a budete si během ní moct odnést velmi zajímavé ceny! Exkluzivním partnerem premiérového nultého ročníku je společnost MSI Gaming, která nedávno oznámila nové grafické karty MSI GeForce GTX 1080 XMSI GeForce GTX 1070 X nebo ultimátní základní desku pro nejnáročnější hráče MSI X99A Gaming Pro Carbon. Na akci si budete moct vyzkoušet i MSI Gaming notebooky ze série GT a GS nebo nový herní desktop MSI Aegis!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama