Na Eleague Major Boston se nově utká 24 týmů
Esport CS:GO Článek Na Eleague Major Boston se nově utká 24 týmů

Na Eleague Major Boston se nově utká 24 týmů

Jakub Egermaier

Jakub Egermaier

16. 12. 2017 13:26

ELEAGUE spolu s Valve oznámili změnu ve formátu turnaje.

Reklama

Na Eleague Major Boston se nově utká 24 týmů

ELEAGUE Major Boston vyvrcholí 12. ledna. Bude obsahovat další, třetí fázi s názvem The New Challengers dosud známou jako Major Qualifier. V této fázi je osm týmů, které se musely kvalifikovat přes Minors. Dalších šestnáct týmů, které doplní tuto osmičku, získalo svojí pozici v turnaji kvůli předešlé účasti na PGL Major Krakow 2017.

Týmy, které obdržely status New Challenger, dostaly pozvánku na kvalifikaci do hlavního turnaje, kde se utkají v areálu ELEAGUE v Atlantě spolu s The New Challengers o postup na hlavní turnaj. Zbylá osmička týmů se bude připravovat na turnaj a budou mít čas si užít plnou krásu Bostonu. 

V rámci tohoto nového systému se Major rozšiřuje ze 16 na 24 týmů. Nejprve proběhne část The New Challengers, ze které nejlepší týmy postoupí do fáze The New Legends. Odtud si pak vítězové zajistí postup do hlavní části turnaje The New Champions. Podle vyjádření od generální manažerky ELEAGUE a víceprezidentky Christiny Alejandre bude všech dvacet čtyři týmů vyobrazeno i ve hře. Komunita může získat týmové samolepky a podpisy hráčů na své zbrani. 

Program ELEAGUE Major Boston 2017

The New Challengers stage 12 - 15. ledna
The New Legends stage 19 - 22. ledna
The new Champions stage 26 - 28. ledna

Mezitím společnost ELEAGUE oznámila, že vytvoří pětidílné dokumentace o majoru. Premiéra bude 9. února na televizním kanále TBS (Turner Broadcasting System). Hlavním úkolem tohoto pokroku je ukázat všem divákům, jak probíhají přípravy týmů na jednu z největších akcí Counter-Striku. 

Vstupenky na ELEAGUE Major Boston jsou k dispozici na adrese eleague.com/major. Poprvé v historii majorů budou mít diváci možnost dostávat herní bedny tím, že propojí své Steam účty s odznaky RFID poskytnutými s lístky.

Seznam 24 týmů na ELEAGUE Major Boston 2017

Minor Champions
Renegades TyLoo
Space Soldiers EnVyUs
AVANGAR Quantum Bellator Fire
Liquid Misfits
Challengers
Cloud9 FlipSid3
mousesports Sprout
G2 FaZe
Natus Vincere Vega Squadron
Legends
Gambit 100 Thieves
North BIG
Astralis Virtus.pro
SK Gaming Fnatic
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama