NA LCS 2018 - 1. týden
Esport Článek NA LCS 2018 - 1. týden

NA LCS 2018 - 1. týden

Ondřej Sirovátka

Ondřej Sirovátka

28. 1. 2018 21:20

Jak probíhaly první zápasy v severoamerické LCS?

Reklama

Severoamerická League Championship Series (NA LCS) si odbyla premiérový týden. Hrál se Patch 8.1 a nebylo nouze o netradiční picky, překvapující vítězství a mnoho dalšího.

 

NA LCS 2018 - 1. týden

Doublelift a Team Liquid (TM) prozatím plní jeden ze svých cílů, vedle vítězství Jarního splitu chce přerušit obdivuhodnou bilanci TSM, kteří se každý ročník dostali do finále. K oběma úkolům vykročil o víkendu správným směrem, TL porazil TSM v úvodním zápase 11-1, perfektní hru tak překazila jedna smrt a na topu a botu ztracené věž. Zápas by šel bez nadsázky popsat jako debakl pro TSM, vycházející hvězda, jungler MikeYeung ani evropská botlinka Zven a Mythy nedokázali převrátit zápas ve svůj prospěch. Po 28 minutách se poroučel Nexus k zemi.

[TL vs TSM]

[TL vs OpTic]

 

NA LCS 2018 - 1. týden

Pro OpTic Gaming premiéra v LoL nevyšla zrovna podle představ, přesto je myslím důležité se o jejich hrách zmínit. TL odolávali přes 36 minut, což je rozhodně lepší výsledek než předvedli hráči TSM. Dokonce měli v úvodu i drobný gold lead, bohužel se jim to vymklo z rukou a nadále jen zráceli. 100Thieves potřebovali k poražení OpTic bezmála 65 minut a že to byl zápas opravdu dlouhý, prolití první krve proběhlo až v 18. minutě, po většinu času to byla opatrná a na získávání turet zaměřená hra, z diváckého hlediska zajímavá až někdy po 40. minutě. 

[OpTic vs TL]

[OpTic vs 100]

 

NA LCS 2018 - 1. týden

Huni is back! V době, kdy ještě hrál za Immortals, byl znám pro agresivní styl za hard carry hrdiny s jednoduchou filosofií, buď vyhraje linku a dotáhne svůj tým k vítězství, nebo přispěje velkou měrou k jeho prohře. Což je jeden z důvodů, proč je tak oblíbený u fanoušků. Nezklamal nás ani po návratu do NA pod organizací Echo Fox, hned první hru se vytasil s jeho charakteristickým hrdinou, Lucianem. Opět to byla hra na kterou je radost pohledět. Huni vyhrál svou linku, získal pro svůj tým bonus gold za první zničenou turetu, 4/0/6 bylo jeho konečné skóre a s 331CS přefarmil všechny ostatní hráče.

[FOX vs FLY]

[FOX vs CG]

 

 

 

Pořadí po prvním hracím týdnu.

NA LCS 2018 - 1. týden

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama