ocekavany-herni-notebook-acer-predator-21-x-se-zacne-prodavat-v-tomto-ctvrtleti
Technologie Článek Očekávaný herní notebook Acer Predator 21 X se začne prodávat v tomto čtvrtletí

Očekávaný herní notebook Acer Predator 21 X se začne prodávat v tomto čtvrtletí

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

5. 1. 2017 02:10

Pradator 21 X je snem pro herní nadšence, kteří nechtějí dělat kompromisy

Reklama

Pradator 21 X vybavený špičkovými technologiemi a funkcemi je snem pro herní nadšence, kteří nechtějí dělat kompromisy

  • Acer Predator 21 X je první notebook na světě se zakřiveným displejem a integrovanou technologií pro sledování pohybu očí pro skutečně pohlcující zážitky.
  • Predator 21 X je osazen nejnovějším procesorem ze 7. generace Intel Core i7, pěticí chladicích ventilátorů a dvojicí grafických karet NVIDIA GeForce GTX 1080 zapojené do režimu SLI pro bezkonkurenční grafický výkon.
  • Aby Acer učinil každý Predator 21 X unikátním, umožňuje zákazníkům přidat design, vlajku a laserem vypálené jméno na panelu notebooku.
  • Acer také aktualizoval svůj vysoce výkonný herní notebook Predator 17 X o rychlý procesor Intel Core i7 sedmé generace a grafickou kartu NVIDIA GeForce GTX 1080 GPU.

Očekávaný herní notebook Acer Predator 21 X se začne prodávat v tomto čtvrtletí

Společnost Acer dnes oznámila dostupnost svého velmi očekávaného herního notebooku Predator 21 X, prvního notebooku se zakřivenou obrazovkou na světě. Predator 21 X byl navržen pro nejnáročnější herní nadšence, kteří nechtějí dělat kompromisy a je pokročilejší než cokoli jiného, co je v současnosti na trhu.

Jde o první notebook na světě, který nabízí zakřivený 21" IPS displej (rozlišení 2 560 × 1 080 px s obnovovací frekvencí 120 Hz) a přináší tak skutečně pohlcující zážitek ze hry, zejména při kombinaci s technologií eye-tracking od Tobii pro sledování pohybu očí. Přinese zcela novou úroveň hloubky. Sledování očí umožňuje identifikaci nepřátel, cílení a krytí se jednoduchým pohledem na objekty na obrazovce ve více než 45 herních titulech, mezi které patří například Elite Dangerous, Deus Ex: Mankind Divided and WATCH DOGS 2. Zakřivený displej se také může pochlubit technologií NVIDIA G-SYNC, která zajišťuje plynulé a ostré hraní.

Pod zakřivenou kapotou tohoto notebooku se ukrývá výkonná hnací síla, která čeká jen na to, až bude uvolněna. Predator 21 X GX21-71 je vybaven dvěma grafickými kartami NVIDIA GeForce GTX 1080 zapojenými do režimu SLI a přetaktovatelným procesorem Intel Core i7-7820HK sedmé generace pro nekompromisní výkon a schopnosti reakce.

Očekávaný herní notebook Acer Predator 21 X se začne prodávat v tomto čtvrtletí

Všechen tento výkon podporuje neuvěřitelných 64 GB operační paměti DDR4-2400, až čtyři 512GB SSD zapojené v konfiguraci RAID 0 (včetně dvou NVMe PCIe SSD, které jsou až 5× rychlejší než SATA SSD) a pevný disk s kapacitou 1 TB a 7 200 ot/min. Kromě toho nechybí síťové řešení Killer DoubleShot Pro, které automaticky zvolí nejrychlejší připojení k síti (ethernetové či bezdrátové) a pošle všechnu komunikaci s vysokou prioritou přes toto rozhraní, zatímco je standardní provoz odesílán přes jiné. To zajišťuje, že bude provoz, na který je kladena nejvyšší priorita, přenášen vždy tím nejrychlejším a nejspolehlivějším připojením. Rozhraní Thunderbolt 3 přináší Thunderbolt přes port USB-C s rychlostí až 40 Gb/s.

Notebook je také vybaven pokročilou architekturou chlazení pro účinné rozptýlení přebytečného tepla, aby během intenzivního hraní poskytnul nepřetržitý výkon. Toto chlazení se skládá z 5 systémových ventilátorů (včetně 3 ultratenkých kovových ventilátorů AeroBlade) a 9 heatpipe. Nechybí ani funkce Acer Dust Defender, která se stará o odstranění nahromaděného prachu a zlepšení odvodu tepla. Pro nastavení proudění vzduchu ventilátory lze využít aplikaci CoolBoost, čímž lze poskytnout další chladicí výkon pro intenzivní používání.

Jeho plnohodnotně velká mechanická klávesnice je vybavena spínači Cherry MX Brown s individuálně programovatelným podsvícenými klávesami, které nabízejí 16,7 milionu barevných variant. Uživatelé si mohou vyměnit černé klávesy W, A, S a D za zelenomodré, a to pomocí přiložené sady příslušenství. Unikátní numerický blok lze převrátit a proměnit v Precision Touchpad.

S notebookem Predator 21 X ožije každá akce. Je vybaven novými třípásmovými reproduktory (výškový, středový a basový), které produkují zvuk v Hi-Fi kvalitě. Zajišťuje jej čtveřice reproduktorů (dva výškové a dva středové) a dvojice subwooferů pro vykreslení celého zvukového spektra.

Předinstalovaný software Acer PredatorSense umožňuje uživatelům ovládat a přizpůsobit herní zážitky z jednoho centrálního rozhraní, a to včetně přetaktování, osvětlení i ovládání ventilátorů. Nechybí ani software Xsplit Gamecaster, který hráčům usnadňuje nahrávání i úpravu videí a živé vysílání na Twitch a Youtube kanálech.

Na pravé straně se těsně nad klávesnicí nachází kovový panel pro údržbu, který poskytuje přístup k paměťovým modulům a jednomu 2,5" disku. Notebook je dodáván s grafikou v podobě modrého draka nebo může být přizpůsoben kombinací 24 grafik, 13 národních vlajek a 3 pozic pro vyrytí jména. Kromě toho bude prvních 300 notebooků na panelu obsahovat sériové číslo limitované edice.

Pro bezpečnou přepravu a uložení je každý Predator 21 X dodáván s vlastním mimořádně odolným kufříkem s tvrdou skořepinou, ve kterém je bezpečně uložen jak notebook, tak i jeho příslušenství.

Očekávaný herní notebook Acer Predator 21 X se začne prodávat v tomto čtvrtletí

Predator 17 X se dočká nového procesoru a grafické karty s vyšším výkonem

Herní notebook Acer Predator 17 X dostane do vínku nový procesor a grafikou kartu. Mezi modely nově osazovaných procesorů patří Intel Core i7-7820HK sedmé generace a grafika NVIDIA GeForce GTX 1080 s 8 GG grafické paměti GDDR5X. Díky přetaktování, komponentám jako u stolního počítače, na míru vyrobenému chladicímu systému se třemi ventilátory s předním nasáváním vzduchu a výparníkovou komorou vapor chamber jako u serverů je tento notebook ideální volbou pro ty nejnáročnější hry a systémy virtuální reality (VR). Jeho přetaktování umožní hráčům vychutnat si mimořádně vysoký výkon s procesorem taktovaným až na 4,3 GHz a grafickými pamětmi s frekvencí až 5,4 GHz. Podmanivé hraní je zajištěno neuvěřitelně plynulým obrazem na 17,3" G-SYNC FHD IPS (1 920 × 1 080 px) nebo UHD IPS (4K 3 840 × 2 160 px) displeji.

Predator 17 X (GX-792) bude k dispozici také v konfiguraci s přetaktovatelným procesorem Intel Core i7-7820HK[1], až s 64 GB paměti DDR4-2400 a NVMe PCIe SSD2 nebo se třemi SATA SSD zapojenými v režimu RAID 0 pro obrovské rychlosti přenosu dat.

Cena a dostupnost

Predator 21 X bude k dispozici v oblasti EMEA v prvním čtvrtletí 2017 za cenu od 9 999 €.

Inovovaný Predator 17 X bude k dispozici v únoru za cenu od 80 990 Kč/2 999 €.

Pro více informací o dostupnosti, specifikacích produktů a cenách navštivte stránky www.acer.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama