overwatch-nova-hrdinka-se-jmenuje-ana-zvlada-lecit-na-dalku
Gaming Článek Overwatch: Nová hrdinka se jmenuje Ana, zvládá léčit na dálku

Overwatch: Nová hrdinka se jmenuje Ana, zvládá léčit na dálku

Filip Němeček

Filip Němeček

13. 7. 2016 12:48

Nedávno odhalená zbraň se brzy dostane do boje v rukou nové postavy.

Reklama

Blizzard nedávno odhalil zbraň Biotic Rifle, která měla umět léčit na velké vzdálenosti. Nyní už také váme, kdo ji bude používat. První nový hrdina od vydání hry se jmenuje Ana. V příběhu Overwatch se jedná o zakládající členku organizace a také matku Pharah. Ana byla několik let považována za mrtvou, ale nyní se vrací do boje.

Hlavní zbraní je již zmíněná Biotic Rifle. Zásah přátelského hrdiny způsobí vyléčení, nepřátelský se může těšit na tradiční zásah. Ana může pomocí své schopnosti Sleep Dart uspat protivníka, jakýkoliv další zásah ho ale hned probudí. Druhou schopností je biotický granát. V místě výbuchu poškodí nepřátelé a vyléčí spojence. Kromě toho krátce po výbuchu dostanou spojenci boost k dalšímu léčení a nepřátelští hrdinové nemohou být chvíli léčeni.

Ultimátní schopnost se jmenuje Nano Boost. Jedná se o podpůrnou schopnost, kterou musí Ana zasáhnout spoluhráče. Zasažený hrdina se po určitý čas pohybuje rychleji, dává větší poškození a je více odolný proti nepřátelským zásahům.

Novou hrdinku si můžete zatím zkusit v PTR na PC. Blizzard uvádí její obtížnost jako 3/3. Podívat se můžete na oficiální stránku hrdinky a také na web Overpwn, kde najdete všechny skiny. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama