Perfektní Humble Monthly s Quantum Break a The Long Dark
Gaming Článek Perfektní Humble Monthly s Quantum Break a The Long Dark

Perfektní Humble Monthly s Quantum Break a The Long Dark

Jakub Osička

Jakub Osička

5. 12. 2017 15:53

Po delší době přichází měsíční Humble balíček s opravdu našlapanými hrami - navíc hned jako early unlock.

Reklama

O měsíčních balíčcích Humble Monthly jsme se dosud příliš nezmiňovali především z toho důvodu, že dopředu nikdy netušíte, jaké hry dostanete (kromě zveřejněného early-unlocku), a je to zkrátka cesta do neznáma, která v některých případech vedla k pokladu a jindy k celkem nezajímavé směsce různých titulů.

Tentokrát ale uděláme malou výjimku, protože do roku 2018 vstoupí Humble Bundle s opravdu našlapaným měsíčním balíčkem, který můžete kupovat už nyní. Tentokrát totiž známe rovnou tři hry, které odemknete automaticky už nyní při koupi a následovat bude odemčení dalších v lednu příštího roku. Pojďme se na ně podívat.

Quantum Break

Perfektní Humble Monthly s Quantum Break a The Long Dark

Když jsem v Humble Monthly uviděl tento název, bylo jasno - tohle bude můj první měsíc, kdy nákup konečně vyzkouším. Quantum Break prozatím nikdy nekleslo na nižší cenu a v rámci balíčku navíc získáváte další tituly navíc. Teď ale zpět ke hře. Máte-li rádi spoustu akce, sci-fi spojené s cestováním v čase a Malíčka ze Hry o trůny, jste tady správně. Quantum Break vás vezme na unikátní dobrodružství ve kterém nejde o nic jiného než o čas. Hra nabídne zajímavý příběh, který je navíc rozvyprávěn velmi netradičně. Herní kapitoly z pohledu hlavního hrdiny Jacka totiž prokládají skutečně natočené seriálové scény, ve kterých do dění nahlédnete z perspektivy osob stojících na druhé straně barikády. Všechno to do sebe perfektně zapadá a má svůj osobitý styl. Hra je svižná, nápaditá, designově velmi propracovaná a pokud vás bavilo třeba Half-Life, určitě neváhejte!

The Long Dark

Perfektní Humble Monthly s Quantum Break a The Long Dark

Pokud vám hrátky s časem nestačily, možná vás přesvědčí propracovaný survival The Long Dark, který si taktéž nese obrovskou spoustu pozitivních ohlasů. Mráz, led a sníh - apokalypsa v nelítostné mrazivé přírodě a hluboká atmosféra. To vše vás v tomto titulu čeká. Historicky se tato hra samostatně už dostala i na cenu okolo 7 EUR, ale i přesto je to skvělý doplněn úvodního trháku. Nabídne realistické survival zážitky a bohatou příběhovou kampaň.

Warhammer 40,000: Dawn of War III

Perfektní Humble Monthly s Quantum Break a The Long Dark

Dawn of War III vyšel teprve v dubnu letošního roku, ale i přesto se dostal do tohoto balíčku také. Tradiční svět Warhammeru se s ním vrátil a pro příznivce RTS bude rovněž zajímavým klenotem. Je sice pravdou, že se nedočkal tak příznivých ohlasů, jako jeho předchůdci, ale i tak nabídne krásné animace, slušnou hratelnost a možná malinko větší přiklonení k módní MOBA vlně. Za zmínku také stojí fakt, že si tato hra připsala opravdu hodně ocenění od profesionálních kritiků. Minimálně jí můžete dát šanci.

Balíček vás výjde na 12 USD s tím, že můžete pomyslné jednoměsíční předplatné ihned deaktivovat a ponechat si jen jeden zakoupení měsíc. Nakupovat můžete přímo zde:

PS. Pokud Humble Monthly objednáte prostřednictvím výše uvedeného tlačítka s naším affiliate odkazem, veškeré výnosy z této aktivity vynaložíme na pořízení her do soutěží prostřednictvím Grunexu a spřízněných kanálů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama