pet-nejocekavanejsich-her-v-roce-2016
Gaming Článek Pět nejočekávanějších her v roce 2016

Pět nejočekávanějších her v roce 2016

Pavel Němec

Pavel Němec

23. 1. 2016 20:45

Nový rok 2016 přinese spoustu nových zajímavých titulů.

Reklama

Rok 2015 přinesl do herní scény mnoho skvělých titulů a vypadá to, že rok 2016 bude chtít při nejmenším konkurovat. V článku Vám připomenu jen opravdu ty zřejmě nejočekávanější tituly a něco málo o nich. 

Hitman

Tahle akční adventura sklízí po světě úspěchy už od roku 2002 a vypadá to, že v tom hodlá pokračovat. Nový díl by se měl v průběhu roku na trhu určitě objevit. Tentokrát vývojáři slibují vylepšenou umělou inteligenci a spoustu novinek, které vám zpříjemní zabíjení nepřátel.

Horizon Zero Dawn

V této hře se ujmete lovkyně Aloy, která vás bude provázet v budoucnosti. Po loukách se budou prohánět robotičtí dinousauři, ale vy se s nimi musíte vypořádat, i když budete mít v ruce třeba luk.

Dark Souls

Tahle velmi oblíbená série, zřejmě tímto dílem svojí trať ukončuje. Vývojáři potvrdili, že další díly neplánují, proto koupi tohoto dílu, bych vřele doporučoval a řádně si ho vychutnal. Uvidíme, čím nás vývojáři v posledním díle překvapí.

Mafie

Rok 2016 přinese všem čechům známou hru Mafie a to již třetí díl. Tentokrát se bude jednat o díl, který byl zpracováván v Kalifornii, ale i čeští vývojáři se na vývoji také výrazně podíleli. 

Doom

Není hráče, který by tenhle pojem neznal. Pokud máte stále zafixovaný jeden z prvních dílů, tak honem rychle se vzpamatujte, protože Doom 4 už není to co byl dříve. Ne, to opravdu ne. Tyhle řeči neposlouchejte, protože nový Doom bude obsahovat plno prvků z prvních dvou dílů, jen bude příjemně zmoderněn. A jestli to bude jak vývojáři doposud slibovali máme se na co těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama