Pewdiepie řekl nevhodné slovo na streamu a herní společnost mu sebrala práva na videa
Zajímavosti Článek Pewdiepie řekl nevhodné slovo na streamu a herní společnost mu sebrala práva na videa

Pewdiepie řekl nevhodné slovo na streamu a herní společnost mu sebrala práva na videa

Zuzana Cinková

Zuzana Cinková

12. 9. 2017 19:32

Nejslavnější YouTuber světa je rasista!

Reklama

Nejslavnější YouTuber světa Pewdiepie (57miliónů odběratelů) nedávno hrál PlayerUnknown's Battlegrounds. Moc se mu nedařilo, a tak si pořádně zanadával.  Ale bohužel použil velice nekorektní a rasistické označení pro černochy, což jedna herní společnost totálně nerozdýchala.

Jedná se konkrétně o herní firmu Campo Santo, jenž má za sebou například hru Firewatch. Člen dev týmu Sean Vanaman za společnost promluvil na sociální sítě a prohlásil, že sebral Pewdimu práva na všechna Firewatch videa na jeho YouTube kanále a hodlá to udělat i se všemi dalšími, které by chtěl Pew vydat. Vzápětí označil Pewdiepie za propagátora rasismu.

Videa Firewatch na kanále Pewdiepie mají téměř 6 milionů zhlédnutí. Teda měla, protože je na kanále již nenajdete, všechna dostala strike od Campo Santo. To je docela silný krok za jedno slovíčko. Ale řekněme si narovinu, Pew by si měl dávat pozor na jazyk už kvůli své obrovské sledovanosti. Ale komu z nás občas něco při hraní kompetitivních her neujede? No za můj slovník by se občas ani dlaždič nemusel stydět, když se mi ve hře nedaří.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama