Playerunknown's Battlegrounds - skiny, krabice a 5 milionů prodejů
Gaming PUBG Článek Playerunknown's Battlegrounds - skiny, krabice a 5 milionů prodejů

Playerunknown's Battlegrounds - skiny, krabice a 5 milionů prodejů

Jakub Osička

Jakub Osička

15. 8. 2017 08:05

Skiny (ne)budou, nové krabice a další měsíční update. Playerunknown's Battlegrounds čekají další novinky.

Reklama

Playerunknown's Battlegrounds - skiny, krabice a 5 milionů prodejů

Pomalu ale jistě se blíží další měsíční update, který do populárního battle royale přinese zejména slibované first-person servery (pro solo a duo zápasy v regionech Evropy a Severní Ameriky), FOV slider a také novou zbraň. Tentokrát bude malinko opožděný kvůli řešení problémů s padáním herního klienta a měl by vyjít 3. srpna. Navíc dění kolem Playerunknown's Battlegrounds neutichá a vývojáři znovu hovoří i o tématu customizace a herních skinů.

Skiny (ne)budou

V posledním blogovém postu se zmiňují o tom, že si jsou vědomi obrovské poptávky hráčů po skinech, ale rozhodně chtějí dostát svým slovům a systém doplňků implementován před opuštěním předběžného přístupu plně nebude. Zmiňují ale, že i pro testovací účely chtějí do hry přidat tři nové bedny, které budou inspirovány japonským filmem podle stejnojmenného komiksu Battle Royale (vřele doporučuji - pozn. autora).

Playerunknown's Battlegrounds - skiny, krabice a 5 milionů prodejů

Škatule, hejbejte se

První dvě, Wanderer Crate a Survivor Crate, budete moci otevřít zdarma. Každá z nich bude obsahovat jeden tématický set a samozřejmě další kosmetické předměty. Třetí krabice nese název Gamescom Invitational Crate a k jejímu otevření budete potřebovat klíč za 2,5 USD. Získané prostředky z prodejů těchto klíčů chtějí vývojáři využít na organizaci turnaje Gamescom Invitational včetně cen pro vítěze a podporu charit. Po skončení Gamescomu (27. srpna 2017) nebude tato krabice dále k dispozici a systém se vrátí pouze k free-to-open krabicím.

Milion prodejů za měsíc

Stačily čtyři měsíce a SteamSpy hlásí, že Playerunknown's Battlegrounds vlastní více než 5,1 milionu hráčů na Steamu. Přitom ještě před měsícem jsme informovali o tom, že hra dosáhla na 4 miliony prodaných kopií. Přestože je třeba tyto statistiky brát s rezervou, čísla jsou to neskutečná. Hra si dlouhodobě připisuje pozitivní ohlasy a vypadá to, že její úspěch snad ani nelze zastavit. Doufejme, že tomu tak bude i nadále.

Na výše zmíněné skiny se můžete podívat v galerii zde:

{control gallery}



Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama