Playerunknown's Battlegrounds - šplhání, nové mapy a efekty počasí
Gaming PUBG Článek Playerunknown's Battlegrounds - šplhání, nové mapy a efekty počasí

Playerunknown's Battlegrounds - šplhání, nové mapy a efekty počasí

Jakub Osička

Jakub Osička

15. 8. 2017 08:04

Brendan "Playerunknown" Greene ukázal, jaké změny budou do jeho hry brzy implementovány.

Reklama

Populární battle-royale akce Playerunknown's Battlegrounds od studia Bluehole se dočká zásadních změn. Informoval o nich na PC Gaming Show konferenci přímo kreativní ředitel Brendan "Playerunknown" Greene, jehož vize vdechla této hře život.

Neříkej hop, dokud jsi neproskočil

Aktuálně se vývojáři stále zaměřují na zlepšení stability a přidávání herního obsahu. Jednou z nejvíce doceněných změn pravděpodobně bude systém překonávání fyzických překážek, který byl představen v novém traileru.

Postavy se konečně naučí přelézat ploty, přeskakovat přes auta nebo dokonce proskočit oknem při rychlém úprku z budovy. Animace vypadají velmi povedeně a konečně tak bude vyřešeno jedno ze zásadních nepohodlí při hraní.

Počasí, zbraň a mapy

Přidány by měly být i nové efekty počasí - např. mlha nebo téměř romantický západ slunce. Další novinkou, která se v traileru objevila, je zbraň odpovídající skutečnému typu ruské pušky OTs-14 Groza.

Greene také zmínil již dříve potvrzené nové mapy. Zatím by měly být dvě. Menší městská oblast se bude nacházet uprostřed pouště a na druhé, větší se podíváme do oblasti s obrovským kosmodromem uprostřed. Jejich koncepty se už dříve objevily na Twitteru vývojářů.

{control gallery}

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama