PlayStation: zahrajte si multiplayer i bez služby PS Plus
Gaming Článek PlayStation: zahrajte si multiplayer i bez služby PS Plus

PlayStation: zahrajte si multiplayer i bez služby PS Plus

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

14. 11. 2017 12:59

Už od středy si všichni majitelé PS 4 budou moci zahrát multiplayer u všech svých her i bez PS Plus.

Reklama

PlayStation: zahrajte si multiplayer i bez služby PS Plus

Trialů, kdy si na svých zařízeních můžete zahrát dané hry zdarma bez omezení po určitou dobu, je poslední dobou vydáváno čím dál více. Proč ne, naberou větší jistoty, zda o danou hru opravdu stojí a vývojáři zase přitáhnou nové hráče. Dlouho jsme však neměli šanci, zahrát si na PlayStationu nebo Xboxu One i multiplayerové funkce her bez vlastnění potřebných prémiových služeb. Nyní však u první zmíněné konzole, tedy u PlayStationu, budeme mít tuhle možnost.

Od této středy 15. listopadu až do pondělí 20. listopadu, počínaje i konče ráno v 11 hodin, si budou všichni hráči na svém PlayStationu 4 vyzkoušet multiplayer u všech těch her, které vlastní - PS Plus nebudou potřebovat. Stejně jako u bezplatných víkendů, i zde chce Sony své hráče nalákat na výhody této služby. Nemusíte se nikde registrovat, stačí se v daném období připojit a hrát.

Potencionálním zákazníkům o PlayStation Plus připomínáme, že kromě multiplayerového hraní služba zpřístupňuje každý měsíc dvě hry zdarma a slevy na další nákupy na PlayStation Store.

Jistě vás napadá otázka, zda je podobná akce plánována i pro Xbox One. Je nám líto, o ničem takovém zatím nepadlo ani slovo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama