Potvrzeno datum letních slev na Steamu
Zajímavosti Článek Potvrzeno datum letních slev na Steamu

Potvrzeno datum letních slev na Steamu

Jakub Osička

Jakub Osička

21. 6. 2017 16:11

Připravte peněženky. Paypal nezklamal a tradičně oznámil s předstihem datum spuštění letních slev.

Reklama

Vše je oficiálně potvrzeno. Nejbližší velká slevová akce na Steamu začíná 22. června v 19:00 našeho času. Potvrdila to platební služba PayPal na svém twitterovém profilu.

It’s official. The #SteamSummerSale starts 22/06 at 6pm BST and PayPal customers get an extra £5 off *terms apply. https://t.co/PdXnlKZ6qh pic.twitter.com/hobxCz3TBm

— PayPal UK (@PayPalUK) 20. června 2017

Takové odhalení je už dnes víceméně tradiční, neboť PayPal uvádí data nejen letních, ale také zimních slev na Steamu. Určitě se tak můžete těšit na spoustu výhodných akcí. Pro uživatele ze Spojeného království PayPal nabízí také slevu 5 liber při útratě nad 20 liber. Bohužel ale podmínky této akce zmiňují pouze UK region a u nás tak pravděpodobně tato výhoda nebude k dispozici.

Pokud vás zajímá, jaké ceny můžete učekávat především u některých starších titulů, vyzkoušejte stránku Isthereanydeal.com, která umožňuje sledovat historii cen jednotlivých položek nejen na Steamu. Zároveň se také můžete přesvědčit, jestli je potenciální nabídka skutečně tak výhodná, jak se jeví, nebo zda se vybraný titul občas propadne ještě níž.

Chystáte se nakupovat? Ublížíte své peněžence razantně, nebo máte vytipovanou jen jednu hru? Dejte nám vědět do komentářů :-)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama