Představujeme nový projekt: GrunexCast – podcast o hrách a hardware
Gaming Článek Představujeme nový projekt: GrunexCast – podcast o hrách a hardware

Představujeme nový projekt: GrunexCast – podcast o hrách a hardware

Jakub Osička

Jakub Osička

5. 7. 2017 20:05

První díl se ohlíží za letošní E3 a dostupná je také video verze.

Reklama

Představujeme nový projekt: GrunexCast – podcast o hrách a hardware

Co je to podcast?

Stručně se dá podcast popsat jako radio show, kterou si ale můžete pustit kdy chcete. Zkrátka audio program věnující se konkrétnímu tématu. Posloucháním podcastu si můžete zkrátit čekání na autobus, cestu do školy/práce nebo klidně nezáživnou domácí práci.

GrunexCast

Protože se na Grunexu věnujeme hrám a také hernímu hardwaru, tak tyto dvě oblasti budou hlavním tématem nového podcastu. V prvním dílu se věnujeme E3, takže hry převažují, ale dojde řada také na Xbox One X. Z her se můžet těšit na Anthem, Metro: Exodus, Star Wars: Battlefront II, Skull & Bones a mnoho dalších.

Naším cílem není opakovat novinky v audio formě. Skrze podcast chceme nabídnout další (a subjektivní) pohled na to nejzajímavější, co se v uplynulé době událo.

Audio verzi najdete na SoundCloud, kde se ji můžete jednoduše stáhnout a třeba nahrát do mobilu. Plánujeme expanzi na další služby a rádi bychom GrunexCast dostali třeba na iTunes nebo Stitcher.

Video edice

Máte radši video? Máme verzi také pro vás! Video verze GrunexCast je doplněna trailery či obrázky témat, kterým se zrovna v podcastu věnujeme. Pokud vám třeba uniklo nové Anthem, tak ve video verzi kromě našeho komentáře uvidíte také gameplay.

Podcast je pro nás úplná novinka, proto ho považujte spíše za betaverzi. Rádi si poslechneme připomínky a náměty, aby mohly být další díly lepší a lepší. Nebojte se tak napsat, ať už do komentářů nebo přímo na mail nám autorům (nemecek@grunex.com a osicka@grunex.com).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama