Překvapte svého partnera nebo rodiče facehuggerem k obědu, nepochybně to ocení!
Zajímavosti Článek Překvapte svého partnera nebo rodiče facehuggerem k obědu, nepochybně to ocení!

Překvapte svého partnera nebo rodiče facehuggerem k obědu, nepochybně to ocení!

Zuzana Cinková

Zuzana Cinková

20. 11. 2017 13:32

Ale ruku do ohně za to nedáme, že jo.

Reklama

Pokud vás nebaví nudné kuře od maminky, tak ji nachystejte malé překvapení a tentokrát upečte sami! Hostina je určena až pro šest lidí, takže pozvěte i babičky a dědečky.

Budete k tomu potřebovat celé kuře, dobrou marinádu, glazé, střívko na klobásu, potravinářský provázek, kuřecí prsa a nohy kraba. Do marinády můžete dát třeba pálivou i sladkou papriku a chipotle. Dává chuti nečekanou hloubku a je použita i v ocasové klobáse. Glazé je sladká kořeněná omáčka z medu a papričky bhut jolokia, která uzavře šťávu v kuřeti a učiní ho křehkým a šťavnatým, přičemž dá kůžičce křupavou texturu, která je ohromující. Ale je to na vás jakou marinádu a glazé máte rádi.

Tohle budeme dělat:

První věc, kterou musíte udělat, je rozplácnout kuře. I když to zní divně a nelegálně, znamená to jen, že vyjmete pátěř a poté celého ptáka stlačíte do placata. Díky tomu se zkrátí doba pečení a kůžička se křupavě upeře po celém povrchu kuřete. 

Potřete kuře marinádou, udělejte díry pro krabí nohy a nachystejte na pečení. 

Ne, tohle není penis. Je to domácí klobása. Opravdu. Na co zas myslíte?!

Složeno,okořeněno, polito glazé, nohy vloženy do otvorů v kuřeti a obaleny alobalem (aby se nespálily) a vše připraveno na vložení do trouby. Doporučuju upozornit spolubydlící občany na to, co můžou potkat v troubě, abyste neměli doma infarkt. 

A je hotovo!  Neskutečně voňavá a dobrá obluda. A dokonce vcelku jednoduchá. Snad jste se inspirovali a brzy se bude i na vašem stole podávat facehugger!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama