problemy-no-man-s-sky-muzete-resit-vracenim-hry
Gaming Článek Problémy No Man's Sky můžete řešit vrácením hry

Problémy No Man's Sky můžete řešit vrácením hry

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

28. 8. 2016 21:03

U většiny obchodů si můžete tzv. "refundnout" hru bez klasických podmínek o nahraných hodinách.

Reklama

Problémy No Man's Sky můžete řešit vrácením hry

No Man's Sky. Ještě před pár dny to byla hra, o které se psalo téměř všude. A to nemluvíme jen o době po vydání hry, kdy zaujala svým rekordním prodejem, ale spíše období před vydáním, kdy se internet plnil trailery, reklamami a recenzemi této očekávané hry. Teď, 16 dní po vydání hry je všemu, ale opravdu všemu jinak.

Očekávání nebyla naplněna, sliby a reklamy byly přehnané, to jsou myšlenky, které tuto hru aktuálně doprovází. A svůj vliv to přineslo i na Steam. Jistě víte, že Steam nabízí možnost tzv. refundu, pokud je nějaký problém a vy hru vlastníte nově a neodehráli jste na ní více jak 2 hodiny, o vrácení peněz za hru si můžete požádat. V případě No Man's Sky je termín o něco prodloužen. 

Problémy No Man's Sky můžete řešit vrácením hry

A to nejenom na Steamu, ale podle nejnovějších zpráv také na na stránkách: AmazonGOGHumble Bundle a dokonce i PSN. Pokud tedy hra vaše očekávání nenaplnila a 59.99€ vám přijde příliš, zkuste si o refund požádat.

A pokud vás titul naopak zaujal a nebo mu jen chcete dát druhou šanci tak počkejte, vývojáři totiž slibují nový patch, který by měl hru stabilizovat a přinést řadu novinek v čele s opravami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama