prsa-ji-vytvorila-stream-karieru-ted-meni-image
Zajímavosti Článek Prsa jí vytvořila stream kariéru, teď mění image

Prsa jí vytvořila stream kariéru, teď mění image

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

16. 3. 2016 22:08

Na svém streamu spíše vystavovala svoje tělo, nežli samotnou hru, teď se rozhodla s tím skončit.

Reklama

Prsa jí vytvořila stream kariéru, teď mění image

Co si budeme povídat, všichni, kteří stream scénu alespoň minimálně sledují, vědí, že streamerky jsou v mnoha případech daleko oblíbenější a populárnější než jejich mužští konkurenti a to i pokud jsou na tom mnohem hůř, co se herního úmění týče. Konkrétní důvody asi není třeba uvádět, myslím si, že každý si je bez problémů domyslí. Pokud ne, přehled videí streamerky, o které budeme mluvit, vám napoví.

Prsa jí vytvořila stream kariéru, teď mění image

Jednou takovou streamerkou hry League of Legends je právě Rainhbowkidz, jejíž streamerská kariéra byla postavena na ukazování svého těla na Twitchi mnohem více, než samotné hry. Podle ni samotné, jak se dozvíme v závěru, to ovšem nebylo až tak úmyslné. Na začátku kariéry bylo všechno v pořádku a přednostně díky jejím ženským křivkám její popularita obrovsky stoupla, až se to dostalo do současné míry, kdy se v chatu při streamování neobjevuje už skoro nic jiného, než nevhodné poznámky k této streamerce samotné. A takhle už to dál nejde, řekla si.

Ve videu streamerka zhodnotila svoje chování a vysvětlila fanouškům, že nechce být dále terčem této kritiky a ani se necítí šťastná když ví, jaký obrázek si o ni všichni ostatní udělali. Dokonce je jí líto toho, že mezi její nejúspěšnější streamy patří ty, kde toho na sobě moc nemá a stream se zaměřuje právě na její tělo, než na její oblíbenou hru. Proto chce s tímto vystupováním přestat a začít streamovat tak, jako většina ostatních, plně oblečená a se zaměřením pouze na hru.

Prsa jí vytvořila stream kariéru, teď mění image

V tomto videu Rainhbowkidz prozradila, jak probíhala příprava na každý stream.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama