První díl české hry Mafia zpátky na Steamu
Gaming Článek První díl české hry Mafia zpátky na Steamu

První díl české hry Mafia zpátky na Steamu

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

23. 11. 2017 03:51

Po letech si skrze Steam opět můžete doplnit knihovnu o legendární první díl české hry Mafia.

Reklama

První díl české hry Mafia zpátky na Steamu

Již před několika lety byl první díl tehdy české hry Mafia odebrán z nabídky Steamu. Pravděpodobně se tak stalo kvůli odstranění licencované hudby, na kterou nejspíš vypršela uvolněná licence. Šlo o hudbu jak z nabídky hry, tak především o skladby, které jste mohli poslouchat při jízdě městem.

Nyní se Mafia vrátila. V první fázi před nějakou dobou na server gog.com a nyní i na známější digitální platformu Steam. Co je ale vůbec nejlepší, jak verze na Steamu, tak i ta na Gogu obsahuje češtinu a to nejen co se titulků týče, ale také legendárního dabingu.

První díl Mafie, celým názvem Mafia: The City of Lost Heaven si můžete pořídit za cenu 9.99 €, což je v přepočtu 250 korun. Cena je shodná na obou obchodech, takže je čistě na vás, ze kterého si hru v případě zájmu pořídíte. A pokud nemáte příliš chuť, přečtěte si krátký popis hry, jistě se vám vybaví celá řada herních vzpomínek. Za stejným účelem si můžete pustit také video, které připomíná nejlepší hlášky ze hry.

Je rok 1930. Po neúmyslném střetu s Mafií se taxikář Tommy Angelo neochotně ocitne ve světě organizovaného zločinu. Zpočátku se s rodinou Salieri vůbec nechce zaplétat, ale příslib velkých odměn brzy změní jeho názor. S tím, jak postupuje po žebříčku, jsou peníze čím dál lepší, ale práce čím dál špinavější. Tommy si možná nakonec vyslouží uznání samotných Salieriů, ale jestli se stane mafiánem, jeho nový život mu může způsobit víc problémů než ten starý.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama