PUBG - Jak je to se zákazem Reshade
Gaming PUBG Článek PUBG - Jak je to se zákazem Reshade

PUBG - Jak je to se zákazem Reshade

Jakub Osička

Jakub Osička

2. 2. 2018 22:03

V diskuzích se často ptáte, zda je aktuálně povolené využívání doplňku Reshade. Tady je odpověď.

Reklama

Kolem Playerunkown's Battlegrounds se teď točí hlavně časté otázky na možnost "legálního" využívání softwarového doplňku ReShade, který mění vykreslované odstíny barev na monitoru a hráčům tak umožňuje lepší viditelnost při hraní PUBG.

Konec Reshade v PUBG

Ještě donedávna vývojáři razili jasnou politiku - Reshade byl povolený a hráči jej směli beztrestně používat. To se ale nyní opravdu mění a pokud jste tuto pomůcku využívali, honem ji vypínejte! Používání Reshade je teď oficiálně zakázáno!

V diskuzích se vedou debaty na toto téma, které většinou nejsou podloženy konkrétními informacemi, nebo se v nich mísí ty staré. Proto k článku přikládám také odkaz na diskuzní fórum, kde se hráčům dostalo konkrétní odpovědi. Nový anti-cheat bude blokovat kvůli důkladnějšímu souboji s cheatery aplikace třetích stran, které by mohly hru či její vizuální efekty ovlivňovat. To tedy zahrnuje i nástroj Reshade. Vlákno debaty najdete v odkaze zde.

PUBG - Jak je to se zákazem Reshade

Možnost vysloužit si ban určitě nepodceňujte a Reshade raději vypněte. Komunikace se supportem může být krkolomná a v podobných případech často ani nemusí vést ke zdárnému výsledku. Reshade je prostě tímto oficiálně zakázaný.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama