PUBG - Nový update s novými krabicemi a systémem nahlašování cheaterů
Gaming PUBG Článek PUBG - Nový update s novými krabicemi a systémem nahlašování cheaterů

PUBG - Nový update s novými krabicemi a systémem nahlašování cheaterů

Jakub Osička

Jakub Osička

10. 1. 2018 14:25

Do hry se pomalu chystají nové bedny, další optimalizace a systém nahlašování cheaterů.

Reklama

Do Playerunknown's Battlegrounds pomalu přichází další patch. Na co se můžeme těšit tentokrát? Je toho opět opravdu hodně a dočkáte se mnoha příjemných novinek. Na testovacích serverech si update můžete vyzkoušet už teď.

Nový systém reportování cheaterů

Jako první ve svém blogovém příspěvku vývojáři znovu zmiňují nekonečný boj s cheatery a dodávají, že právě proto do hry implementují nový způsob reportování podezřelých hráčů. Po nasazení nového updatu budete moci hráče reportovat i přímo z replayů vašich her. V praxi to znamená, že budete schopni reportovat i hráče, který nezabil přímo vás. Novinka je to opravdu zajímavá, otázkou zůstává, jak efektivní ve skutečnosti bude.

Další optimalizace

Přichází i dalších pár úprav pro zajištění lepší stability hry a zlepšení využití výkonu. Konkrétně se například sníží dohled postav při výskoku z letadla, což by mělo pomoci odlehčit serverům i vašim počítačům doma na začátku hry.

PUBG - Nový update s novými krabicemi a systémem nahlašování cheaterů

Nové krabice

Ano, konečně jsou tady. Do hry se společně s tímto updatem chystají dvě nové krabice. První z nich budete moci otevřít zdarma, druhá vyžaduje klíč. Vyzkoušet si je budete moci dostatečně na testovacích serverech. Každému hráči tam totiž bude přiděleno 100 000 BP a 6 klíčů. Klíče budou mimochodem unifikovány a budete s nimi schopni odemknou nejen novou krabici Desperado, ale také zbytky Gamescom bedýnek. Samozřejmě si ale věci získané na testovacích serverech nebudete moci přenést do normální hry. Škoda.

Ve hře ale zůstávají i stávající krabice, takže v důsleku můžete při každé žádosti o krabici dostat jednu ze čtyř. Mnohem větší šanci na získání budou ale mít právě tyto dvě nové. Vypadat to bude následnovně:

  • DESPERADO (klíč) 40 %
  • BIKER (zdarma) 40 %
  • Wanderer 10 %
  • Survivor 10 %

Pokud vás zajímají šance na drop jednotlivých předmětů, klikněte SEM.

Shrnutí

  • Herní svět - přidány objekty v okolí La Bendita na Miramaru pro větší krytí
  • Gameplay - snížena viditelnost při seskoku z letadla
  • Předměty - změněn design energy drinku
  • UI/UX - změněny barvy hráčů ve squadu pro jejich snadné rozlišení (žlutá, oranžová, modrá, zelená), přidána funkce specifikace kritérií při nahlašování cheatingu
  • Replaye - přidána možnost zobrazení aktuální zbraně hráče, přidán reporting cheaterů, přidány ikony pro drop v závislosti na tom, zda padá/je plný/je již otevřený, oprava prodlevy (solo mód, výhra, eliminace všech spoluhráčů)
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama