PUBG - Optimalizace, Vertical Sync a další ve 4. měsíčním updatu
Gaming PUBG Článek PUBG - Optimalizace, Vertical Sync a další ve 4. měsíčním updatu

PUBG - Optimalizace, Vertical Sync a další ve 4. měsíčním updatu

Jakub Osička

Jakub Osička

15. 8. 2017 08:05

Další obrovský update od zítřka ožije na testovacích serverech. Tuna oprav chyb a spousta vylepšení je tady.

Reklama

Je to tady! Očekávaný měsíční update, který se tentokrát malinko zpozdil, už žije na testovacích serverech a máme tady kompletní seznam změn.

Optimalizace

Patch se opět nese hlavně v duchu optimalizace. Na straně serveru došlo k optimalizaci fyziky vozidel a plotů, dvěří a oken. Klientská část přináší lepší využití paměti pro vykreslování objektů, terénu, fyziku vozidel a zlepšení UI.

Nové předměty a změny postav

Přidána byla zbraň Mk14 EBR - puška, kterou budete krmit 7.62mm náboji a kterou můžete modifikovat předměty pro sniperky.

Nově si můžete pro svoji postavu vybrat dvě nové tváře a účesy (platí pro obě pohlaví).

Gameplay

Je tady slibovaný First-person mód pro americké a evropské solo a duo servery. Během přeletu letadlem stále zůstává k dispozici pohled třetí osoby a stejně tak tomu je i při seskoku s padákem.

Zcela zásadní je možnost vrátit se zpět do hry, pokud hráči byli v průběhu odpojeni. Stejně tak i nová možnost hrát s xbox ovladačem. Nesmíme zapomenout ani na dříve oznámený FOV slider. Přidána byla také podpora vertikální synchronizace, zlepšení nastavení voice chatu a nově i funkce nahlašování hráčů. Velkou novinkou je také možnost nechat zobrazit úroveň helmy, vesty a batohu přímo v HUDu. Stejně tak i všechny zbraně můžete nechat zobrazené v pravé části obrazovky.

Další změny

Přidány byly nové animace při konzumaci energy drinků a dalších podobných předmětů. Ve vozidlech nově můžete používat klakson a troubit. Zrychlilo se přebíjení pušky VSS. First Aid Kit a Painkillers se aplikují už za 6 vteřin. Med kit a Adrenalin byli rovněž zrychleny na 8 vteřin. Jasnější by mělo být rozlišení zvuků z okolí budov a interiéru. Změnily se také zvuky při zaměřování a i u vozidel.

No a samozřejmě nesmí chybět obrovská škála opravených chyb. Od průhledných stěn ve specifických situacích až po záseky zbraní v automatickém módu. Pokud by vás zajímaly konkrétní změny, můžete mrknout SEM.

Update měl být původně na testovacích serverech zpřístupněn už v úterý, ale kvůli stabilitě byl nakonec odložen na středu.



Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama