PUBG - posun startu nové ranked sezóny
Gaming PUBG Článek PUBG - posun startu nové ranked sezóny

PUBG - posun startu nové ranked sezóny

Jakub Osička

Jakub Osička

11. 10. 2017 14:08

Zájem hráčů o PUBG je gigantický. Vývojáři odloží start nových žebříčků, aby zajistili plynulý přechod.

Reklama

Pozor, máme tady čerstvou změnu termínu. Restart herních statistik a žebříčků v Playerunknown's Battlegrounds dosud obvykle probíhal velmi brzy po výmazu hodnot předchozí sezóny. Tentokrát se ale dočkáme delšího období bez hodnocených zápasů. Proč? Na vině je obrovský zájem o PUBG, do kterého přichází stále více a více hráčů.

O týden později

Původně bylo spuštění nové sezóny plánováno na 11. říjen, což je jen jeden den po ukončení posledních žebříčků (výmaz proběhl 10.10. v 04:00 našeho času). Studio Bluehole však oznámilo, že kvůli enormnímu rozšíření báze hráčů nemůže garantovat plynulé aktivování nové sezóny v ostrém provozu. Dává proto na vědomí, že chce zajistit spolehlivější a komfortnější přechod mezi sezónami, aby se hráči nemuseli trápit s problémy ve hře.

Nová sezóna tak odstartuje o týden pozdějí - konkrétně 17. října v 04:00 našeho času. Playerunknown's Battlegrounds samozřejmě můžete i nadále bez problémů hrát. Jediným rozdílem je skutečnost, že se vám nebudou započítávat odehraná kola do herních statistik. Před začátkem nové sezóny také ještě pravděpodobně proběhne údržba na serverech, o té ale budeme včas informováni.

Neuvěřitelná čísla

Vývojáři se omlouvají za odložení termínu, ale doufají v pochopení ze strany hráčů. Aktuálně totiž statistiky ze Steamu hovoří jasně - PUBG atakuje hranici 2 000 000 aktivních hráčů jako denní maximum a je jen otázkou času, kdy ji prolomí. Není se tak čemu divit, když vývojáři hovoří o možných problémech s nasazením nové sezóny do aktivního provozu. Doufejme, že odložení přinese ovoce a nástup nových žebříčků proběhne bez větších obtíží.

 

PUBG - posun startu nové ranked sezóny

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama