PUBG - vize dokončení, info o nové mapě, lezení a nový update
Gaming PUBG Článek PUBG - vize dokončení, info o nové mapě, lezení a nový update

PUBG - vize dokončení, info o nové mapě, lezení a nový update

Jakub Osička

Jakub Osička

17. 10. 2017 13:19

Zásadní novinky ze světa PUBG a malý update jsou tady.

Reklama

Vývojáři fenoménu Playerunknown's Battlegrounds se s komunitou podělili o souhrn vize, jak by si mělo PUBG vést na své cestě za úspěšným výstupem z předběžného přístupu. Pomyslný milník ztvárněný verzí 1.0 je ještě daleko, nicméně konec roku se pomalu blíží.

1.0 a Xbox Preview

Kromě plné verze na PC se studio soustředí také na Xbox Game preview a dle blogu všichni pracují dnem i nocí, aby obě verze byly připraveny do konce roku. Ze střípků zpráv, které se postupně nashromáždily i na našem webu, jsou zcela jasně stanovené zásadní body, na které se hráči těší. Je to hlavně systém překonávání překážek, díky kterému by se herní postavy konečně měly naučit slušně skákat, šplhat a lézt přes překážky, nová pouštní mapa a nová vozidla. Nesmíme zapomenout ani na 3D replaye.

Testování

Podle vyjádření v blogu tým vývojářů nechystá žádné větší patche pro běžné servery kromě toho, který přichází zároveň s tímto oznámením. Chtějí se maximálně soustředit na stabilizaci hry. Naopak na testovacích serverech bude probíhat několik vln testování stěžejních prvků - především právě systému překonávání překážek. V první fázi by měl být zpřístupněn právě tento systém, v druhé se k němu přidá nový obsah a ve třetí fázi budete moci testovat kompletně vše včetně nové pouštní mapy. Testování bude trvat minimálně 2 - 4 týdny.

Jak už jste možná zaznamenali, aktuálně se nezapočítávají do žebříčků odehrané zápasy. Došlo k odložení startu nové sezóny na 20. říjen kvůli obrovskému zájmu o hru a obavě vývojářů, že by spuštění nových ranků neproběhlo hladce. Není se ale vůbec čemu divit, když hra kontinuálně drží statistiky maxima hráčů v jeden moment nad dvěma miliony. Úspěch je to neuvěřitelný.

Nový update

Nový patch přináší jen několik drobných změn. Na startovním ostrově se zmenšil počet zbraní, neboť pravděpodobně ovlivňoval loot, který jste mohli najít na severovýchodní části Erangelu (v jeho těsné blízkosti). Dále byly opraveny bugy - animace ohně, která se objevovala u hráčů v letadle, pokud předtím byli zapáleni molotovem, UI ve spectate módu a hlavně - od nového patche už nemůžete držet pánvičku a primární zbraň zároveň.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama