Puzzle Bar nabízí esport a deskové hry
Partnerský obsah Článek Puzzle Bar nabízí esport a deskové hry

Puzzle Bar nabízí esport a deskové hry

Ondřej Sirovátka

Ondřej Sirovátka

20. 4. 2017 13:35

Nový podnik v Praze nabídne esportové streamy a deskové hry a hlavně točenou kofolu.

Reklama

Puzzle Bar nabízí esport a deskové hry

Minulý týden jsme úspěšně otevřeli gastro podnik pod nuselským mostem v Praze,  nesoucí název PUZZLE. Pro koho tu vlastně jsme, co vám chceme poskytnout? Jsme tu pro všechny hráče, bez rozdílu. Trolíte kamarády v LoLku, sázíte hlavy v CSku nebo místo matematiky ladíte svůj deck v HS? Pak jsme stejná krevní skupina. Kromě tématické výzdoby si užijete přenosy nejlepších esport trunajů z celého světa, ale nezapomínáme ani na domácí produkci, nicméně preferujeme přenosy s anglickým komentářem. Samozřejmě by to nešlo bez dobrého pití, lístek obsahuje mimo jiné cidery od Prager nebo třeba klasiku v podobě točené Kofoly, no a koukat na LCS bez něčeho nezdravého k zakousnutí taky není žádná sláva. I na to jsme připraveni.

Aby to bylo kompletní, není to jen o hrách počítačových.

Rádi bychom vytvořili příjemné místo na trávení volného času i pro hráče deskových her, přineste si tu vaši a bavte se u ni klidně celou noc. Schází vám? Pár jich máme k zapůjčení a sbírku budeme nadále rozšiřovat, aktuálně se nejvíce těšíme na předobjednanou hru Mech vs Minions. Až se počasí umoudří, klid potřebný pro perfektní šachovou partii naleznete na zahrádce ve vnitrobloku. Mimo jiné chystáme i turnaje v deskovkách.

Závěrem bychom vás rádi pozvali na promítání finálového utkání EU LCS tento víkend mezi UoL a G2. Otevřeno bude od 11:00 a samotná akce jako obvykle startuje v 17:00, tak vemte kamarády, přijďte si užít večer plný esportu, dobrého pití a sdílet společně naší vášeň.

Všechny další informace najdete na Facebooku @PuzzleBarPraha. Klidně nám napište a my vám uděláme rezervaci na víkendové finále, protože míst nemáme nazbyt. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama