Razer představil gamepad Wolverine pro Xbox One a PC
Technologie Článek Razer představil gamepad Wolverine pro Xbox One a PC

Razer představil gamepad Wolverine pro Xbox One a PC

Filip Němeček

Filip Němeček

25. 8. 2017 16:02

Nabízí více tlačítek než konkurence a také RGB podsvícení.

Reklama

Razer představil gamepad Wolverine pro Xbox One a PC

Razer má nový ultimátní gamepad pro hráče na počítačích a konzoli Xbox One. Jmenuje se Wolverine Ultimate a představuje jakéhosi nástupce dřívějšího gamepadu Wildcat. Přední strana má rozložení prakticky identické s tradičním Xbox One gamepadem, na spodní straně ale nabízí Quick Control Panel. Slouží k ovládání zvuku, vypnutí mikrofonu či přenastavení tlačítek.

Razer lehce zabrousil do vod modularity. Obě páčky lze snadno vyměnit za další dvě dodávané. Ty se liší výškou a také tvarem gumy. Stejně tak můžete vyměnit D-Pad. Zbylé strany už se potom od konkurence liší dost. Vedle RB/RT a LB/LT tlačítek dostanete ještě jedno další na každé straně. Oba hlavní triggery (ty větší) lze přepnout do „hair-trigger“ módu, takže pro stisknutí stačí, aby urazily polovinu vzdálenosti.

Zbylá čtyři tlačítka potom najdete na spodní straně gamepadu. Pokud se vám tak třeba špatně mačká „Y“, tak si toto tlačítko můžete nastavit na další, která mohou být snadněji dostupná.

{control gallery}

Protože se jedná o novinku s Razer logem, tak je samozřejmě podsvícená. Díky Chroma si můžete vybrat ze všech barev a sladit podsvícení s dalšími Razer Chroma periferiemi.

Razer Wolverine Ultimate se začne prodávat na webu výrobce v září a koncem roku potom celosvětově. Evropská cena byla stanovena na 180€, což je asi 4700 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama