rozhovor-misa-z-kanalu-mishovy-silenosti
Zajímavosti Článek [ROZHOVOR] Míša z kanálu Mishovy šílenosti

[ROZHOVOR] Míša z kanálu Mishovy šílenosti

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

24. 7. 2016 08:57

Exkluzivní rozhovor pro Grunex s nejúspěšnějším YouTuberem v jeho věku - Míšou z kanálu Mishovy šílenosti.

Reklama

[ROZHOVOR] Míša z kanálu Mishovy šílenosti

Ahoj Míšo, i když tě větší část lidí, kteří budou tento článek číst, dobře zná, určitě by bylo dobré, aby ses představil alespoň pro tu menšinu, která neví, kdo jsi.
Jsem z kanálu Mishovy šílenosti, což jistě znáte. Na kanálu se jedním slovem věnuji šílenostem, ať už jde o vlogy nebo songy, které mě nejvíce proslavily. Nejslavnější song a celkově video na mém kanále je LoL song, který nasbíral víc než 3,000,000 zhlédnutí. Jinak se jmenuji Michal Florian, jsem z Brna a je mi 9 let.
Začneme realitou. Když zrovna nenatáčíš nebo netěžíš cobblestone, diamanty a redstone, jaké činnosti se věnuješ a jaké máš koníčky?
Teď zrovna žádné, chodil jsem na judo, ale tam je teď prázdninová pauza. Taky jsem hrál na klavír, ale odhlásil jsem se protože mě to přestalo bavit.
Teď už k Tobě a YT. Na Tvém kanále se první veřejné video datuje jako rok staré. Jde spíše o 2 videa se stejným tématem ("Vybouchl jsem!" a "Byl jsem zastřelen!"). V té době jsi tyhle videa tvořil sám, nebo už Ti pomáhal brácha (pro mnohé známý jako Metadon)?
V té době už mi brácha pomáhal, ale je to tam trošku pomatené, jelikož moje úplně první video bylo "Letsplayer Misha". Dříve jsem se na kanálu věnoval jen a pouze letsplayům - tyhle videa na kanálu stále mám, ale jsou skrytá. Ovšem máme v plánu první letsplay někdy odhalit. V té době jsem měl 40 odběratelů.
Video, které tě spíše negativně než pozitivně proslavilo bylo o vosách. Dost hrubě jsi na ně nadával, jaký to mělo důvod, to je opravdu nemáš tak rád?
Ano! Jsou na nic, pořád píchají.

[ROZHOVOR] Míša z kanálu Mishovy šílenosti

Mnoho lidí si tě spojuje především s Minecraftem, jak dlouho ho hraješ a jaké další hry patří mezi tvoje oblíbené a naopak, které hry už by sis raději znovu nezahrál?
Minecraft je určitě moje nejoblíbenější hra, trávím u něj hodně času už jen kvůli mému serveru MishaCraft, který stojí za všechno. Ostatní hry mě v poslední době moc neberou a nejméně oblíbená je asi ta pro malý děcka, takže Dota.
I ty vzhledem ke svému věku máš značnou řadu haterů, nemáš třeba strach, že někdy na ulici někoho takového potkáš a že ti svou lásku k tobě vyzná i jinak než slovy?
Někteří se samozřejmě najdou, třeba i z jiných tříd ve stejný škole, ale maximálně tak dělají obličeje. Že by mi někdo nějak fyzicky ubližoval, to určitě ne, protože oni sami ví, že mám mnoho fanoušků, kteří by se na ně vrhli. Na ulici se mi to taky stalo, měl jsem kolem sebe spoustu fanoušků a našel se tam i jeden hater z jiné školy. Když jsem to řekl svým fanouškům tak ho trošku prohnali. Celkově je to v pohodě, fanouškům jde spíš o společnou fotku nebo můj podpis, než aby mi nějak ubližovali.
Jak si sám řekl, máš obrovské množství fanoušků, kteří by se za tebe i bili. Nedávno jsi informoval ve svém videu, že tě budou moci spatřit v Černé Hoře na konci června a o prázdninách na CraftCampu. Je ještě nějaké místo, kde se v blízké době objevíš?
Určitě na MishaConu. Pokud to neznáte, jde o setkání hráčů počítačových her pořádané mojí maličkostí. Na akci budou i další youtubeři, takže tam budete moci zažít hodně srandy. Více info bude zveřejněno na FB události.

[ROZHOVOR] Míša z kanálu Mishovy šílenosti

Již máš za sebou 4 herní songy (Minecraft, zmíněný League of Legends, Counter Strike: Global Offensive a nejnovější Hearthstone). Všechny nasbíraly a i nadále sbírají obrovské množství shlédnutí. Plánuješ další song? Pokud ano, alespoň trošičku naznač, o jaký půjde.
Další song plánujeme, ale až po prázdninách. Má to jeden prostý důvod. Tenhle druh videa se z velké části stává virálem díky škole, takže zkrátka a dobře počkáme na její příchod. Ještě uvidíme, ale mohlo by jít o GTA nebo Overwatch song a nebo z legrace znovu Dota song. Hodně fanoušků píše, že pokud zkazím i Overwatch svým songem, tak už nebudou mít co hrát, takže opravdu uvidíme, co bude po prázdninách.
V posledním videu (Český Hearthstone song) jsi vystoupil s pěkným monoklem. Souvisí to nějak s videem, ve kterém jsi od jednoho z haterů dostal facku nebo jde čistě o fake záležitost?
To video byla pouhá sranda. Bylo natočené pro Óčko jedním našim fanouškem - šlo o fake, k žádné facce nedošlo. Ten monokl už ale fake není, má jeden prostý důvod. Trénoval jsem nástup na stage (kvůli talkshow 7 PÁDŮ HONZY DĚDKA) a místo do křesla jsem se okem trefil na stůl - monokl byl na světě.
Každý youtuber má svůj vzor nebo někoho, koho rád sleduje a jeho videa se mu líbí. Máš někoho takového?
Dobrá otázka, u mě je to asi Slovenský youtuber Majo Seman.
Všichni členové vaší rodiny za sebou mají nějaká natočená videa. Představ nám kanály svých rodičů a bráchy, čemu se věnují?
Brácha dřív streamoval na Twitchi (nešlo o hraní her, ale třeba hraní na kytaru a podobně) a na svůj kanál pak dával videa ze streamu. Pak se rozhodl vytvořit tenhle projekt "Mishovy šílenosti" se mnou, čímž se zcela zaslouženě stál známějším, protože mi vytváří koncepty na většinu mé tvorby a bez něj by to zkrátka nešlo. V tuhle chvíli na svůj kanál vkládá názorový videa a celkem ujetý písničky. Taťka tvoří závažnější videa o zákulisí mého kanálu a dává rady k vaření piva. Abych pravdu řekl, tak jediné jeho video, které jsem dokoukal celé, bylo to o mém zákulisí, ty o vaření piva jsou na mě strašně dlouhý. Mamka má na kanále blbosti, tam jde vyloženě o vytvoření co největší blbosti a jejího zveřejnění.

Míšovi vřele děkujeme za uskutečnění rozhovoru a přejeme mu hodně štěstí v jeho další tvorbě.

Další rozhovor s jinou osobností youtube nebo herní scény vás tady na Grunexu čeká už 23.7. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama