rozsahly-update-v-rocket-league
Gaming Rocket League Článek Rozsáhlý update v Rocket League

Rozsáhlý update v Rocket League

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

21. 5. 2016 02:10

Do Rocket League se blíží velká řada novinek, nenechte si ujít jejich přehled.

Reklama

Červen, pro všechny krásný měsíc. Mladší hráči se těší na přicházející prázdniny, které si mimojiné užijí i u počítače a i s tím počítají vývojáři her. Na tenhle měsíc se dá u všech her předpokládat velká várka updatů - u fotbálku s názvem Rocket League ovšem nemusíte pouze předpokládat!

Rozsáhlý update v Rocket League

Ve středu byla odhalena první novinka, nebo spíš update. Konkrétně se jedná o vylepšení chatu. Již teď ve hře máme možnost využít "rychlých hlášek", které do chatu odešlete pomocí kláves. Nejenom že těchto hlášek ještě o 27 přibude (například:"Moje chyba!"), ale dokonce si je budeme moci nabindovat pro rychlejší využití. Přidáno bude i 8 frází (jako je teď např:"Omlouvám se!", přibude "GG, Dobře zahráno!..").

Rozsáhlý update v Rocket League

Den poté, tedy ve čtvrtek vývojáři z Psyonix odhalili další, mnohem zajímavější novinku. Jednak vás systém jako takový bude při hře více sledovat, aby vám mohl přidělit jistou hodnost, například pokud si dáte vlastní gól, získáte hodnost Traitor, nebo pokud nejvícekrát využijete zrychlovací pickup, stane se z vás Speed Demon. A to není všechno, s touhle hodností totiž získáte prostor, pochlubit se. Pokud zvítězíte, na konci zápasu budete moci svoje vítězství veřejně "oslavit". Váš tým se seřadí na obrazovce všech hráčů a u každého bude napsána hodnost a statistiky. V této chvíli budete moci ještě vesele poskakovat a otáčet se, což má fungovat jako oslava vítězství.

Ikdyž už nemáme nic konkrétního, podle oficiálních zpráv to ještě zdaleka není všechno. O dalších novinkách, které nám mají být naservírovány v červnu se ještě dozvíme. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama