StarCraft II bude již brzy k dispozici zdarma jako Free-2-Play
Hry zdarma Článek StarCraft II bude již brzy k dispozici zdarma jako Free-2-Play

StarCraft II bude již brzy k dispozici zdarma jako Free-2-Play

Filip Němeček

Filip Němeček

4. 11. 2017 16:18

Blizzard oznámil překvapivou změnu. Zdarma si zahrajete první kampaň a multiplayer.

Reklama

 

StarCraft II bude již brzy k dispozici zdarma jako Free-2-Play

 

StarCraft II se oficiálně promění ve Free-2-Play hru a to už 14. listopadu. Blizzard to oznámil v rámci BlizzCon 2017. Má to sice pár drobných zádrhelů, ale nic vážného. Zdarma bude kampaň z první části, tedy Wings of Liberty, všechny Commanders pro co-op a multiplayer, který si ale musíte zasloužit.

Blizzard chce zachovat integritu hodnocených zápasů on-line a přístup si tak budete muset vybojovat. Abyste si odemkli kompletní multiplayer (včetně jednotek ze všech tří her) musíte získat 10x First Win of the Day v Unranked nebo Versus A.I. zápasech. Nejde tak o nic nepřekonatelného.

Co-op Commanders budou zdarma všichni, většina ale pouze do páté úrovně. Raynor, Kerrigan a Artanis budete moci levelovat jak se vám zachce. Zdarma budou rovněž všichni z budoucích aktualizací.

Pokud jste si Wings of Liberty koupili, tak vám vývojáři dají zdarma zerg kampaň Heart of the Swarm. Musíte si ji ale aktivovat v období od 8. listopadu do 8. prosince tohoto roku.

Kampaně Heart of the Swarm, Legacy of the Void a Nova Covert Ops budou k dispozici ke koupi za 15$ každá, případně všechny v balíčku za 40$. Koupí jakékoliv si okamžitě odemknete hodnocený multiplayer. Blizzard bude dále nabízet announcer balíčky, speciální skiny a další drobnosti k zakoupení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama