Také Fortnite se zkusí svézt na PUBG vlně
Gaming Článek Také Fortnite se zkusí svézt na PUBG vlně

Také Fortnite se zkusí svézt na PUBG vlně

Filip Němeček

Filip Němeček

12. 9. 2017 18:58

Hra je sice o stavění pevnosti s kamarády, ale vývojáři přidají battle-royale režim.

Reklama

Také Fortnite se zkusí svézt na PUBG vlně

Úspěchu PUBG si všiml už Rockstar a přidal podobný režim do GTA Online. Nyní je na řadě Epic Games se svojí kooperativní hrou Fortnite. Zatím je hra dostupná jako placený early-access, příští rok má vyjít jako F2P.

V základu jde o kooperativní sandbox, kde s kamarády stavíte opevnění a bráníte se různým druhům monster. Již 26. září hra ale nabídne také vlastní zpracování battle-royale. Nepůjde o pouhou kopii, autoři prvky tohoto populárního žánru zkombinují s možnostmi Fortnite.

Na mapě se v novém režimu utká až 100 hráčů a vyhraje ten poslední naživu. Zkrátka přistanete s krumpáčem a bude jen na vás, jakým stylem dosáhnete vítězství. Samozřejmostí je přítomnost stavění nejrůznějších opevnění a podobně. Ke konci zápasu tak třeba budou mít všichni stále přeživší hráči postavený obří hrad plný pastí…

Nedočkavci, kteří Fortnite vlastní, si nový režim mohou vyzkoušet již nyní v testovací fázi. Epic ale varoval před pádem serverů, pádem hry a podobně. Lepší tak bude počkat na oficiální spuštění.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama