TOP hry ve slevě! #16
Gaming Článek TOP hry ve slevě! #16

TOP hry ve slevě! #16

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

9. 8. 2017 15:07

Slevy na Steamu nejsou pouze o víkendu, i přes týden zde můžete najít zajímavé tituly za nižší ceny.

Reklama

TOP hry ve slevě! #16

Nestandardně se dnes nebudeme bavit o slevovém víkendu, jak jsme zvyklí, ale o slevovém týdnu. Ten až do pátku 19:00 na Steamu patří americkým DC komiksům, kteří pod sebou mají sérii Batman. Kterýkoliv z dílů Batmana na Steamu najdete s 60 - 75% slevou, vyjma nejnovějšího Batman: Arkham, podporujícího virtuální realitu. Na ten je sleva pouze 20 %, hra je pro fanoušky série k dispozici za 15,99 € (415 Kč).

Kromě této série je možná ještě zajímavější sportovní titul NBA 2K17, který ačkoliv už 19. září letošního roku čeká pokračování v podobě NBA 2K18, by vás mohl s velkou 75 % slevou přesvědčit ke koupi. Případní zájemci o zatím nejnovější díl basketbalových zápasů si budou muset připravit jen 325 Kč.

TOP hry ve slevě! #16

Za zmínku bezesporu stojí také theHunter: Call of the Wild, který ve svém nádherném otevřeném světě nabízí jeden z nejpodmanivějších loveckých zážitků, jaký byl kdy vytvořen, nebo třeba akční logická adventura Trine 2: Complete Story, která zaujme především ty hráče, kteří hráli první díl. Druhý je totiž ve všech ohledech lepší a dá se říci, že zcela bezchybný.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama