valve-chce-zarazit-hazard-ve-svete-cs-go
Zajímavosti CS:GO Článek Valve chce zarazit hazard ve světě CS:GO

Valve chce zarazit hazard ve světě CS:GO

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

14. 7. 2016 17:04

Po skandálu dvou youtuberů a několika žalobách se Valve rozhodlo, že omezí hazard v CS:GO.

Reklama

Valve chce zarazit hazard ve světě CS:GO

Je to pár dní, co se internetem začal šířit "skandál" dvou youtuberů, kteří ve svých videích nenápadně propagovali jistou stránku CSGO Lotto, kde se jako na spoustě dalších dají vsázet skiny. Poté se díky pár zvídavým fanouškům ukázalo, že to jsou spolumajitelé stránky a mají z úspěchů Lotta velký profit. Ale to není předmětem tohoto článku.

Valve chce zarazit hazard ve světě CS:GO

Sázet se může od 18, to ví snad každý. Jenže málokdo už ví, že stejně by tomu mělo být i ve světě her, ovšem není. Jelikož existuje spousta stránek, na kterých se dá hazardovat se skiny, které je pak možné vyměnit za reálné peníze, mladistvým se naskýtá možnost obejití zákona.Samozřejmě se našli tací, kterým to dochází, a po výše uvedeném skandálu se do téhle problematiky sami vložili. Objevily se žaloby na podobné stránky a tak si Valve uvědomilo, že je zle, protože část výčitek padá i na ně. A to i když Valve jako takové v této situaci nehraje velkou roli, respektive za to nemůže.

Valve chce zarazit hazard ve světě CS:GO

Aby se z toho vedení Valve nějak vykroutilo, oficiálně vystoupilo a oznámilo, že chce hazardu ve světě CS:GO zabránit a celkově ho zamezit. Jak se bude situace dál vyvíjet, můžeme pouze spekulovat, je však jasné, že nějaké řešení ze strany Valve přijde, protože tato událost nabrala až příliš velkých rozměrů na to, aby se to nějak zametlo pod koberec.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama