Velká slevová akce v podání PlayStationu
Gaming Článek Velká slevová akce v podání PlayStationu

Velká slevová akce v podání PlayStationu

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

23. 11. 2017 03:42

Sony si pro své PlayStation hráče připravilo velkou slevovou akci už před Černým pátkem.

Reklama

Velká slevová akce v podání PlayStationu

Černý pátek, nebo chcete-li Black Friday se blíží. Letošní předvánoční nákupní horečku odstartuje 26. listopad. Téměř všechny obchody a společnosti připravují a nebo už dávno připravili svou nabídku a my se v tomto článku podíváme na tu od Sony. S tou si přijdete na velmi zajímavé produkty, které můžete případně nakoupit jako Vánoční dárky pro své blízké.

Začneme samotnou herní konzolí PlayStation 4. Klasickou verzi s 500GB provedením u vybraných prodejců najdeme za zhruba 6,000 korun. V případě Pro verze cena dosáhne 9,000 korun. Pokud prahnete po virtuální realitě od PlayStationu, vhodnější příležitost už asi také jentak nebude. Nyní v nabídce se závodní hrou Gran Turismo Sport můžete PS VR získat za cenu kolem 8,000 korun.

Vhodný čas je také na zakoupení, nebo prodloužené prémiové služby PlayStation Plus. Tu můžete nyní zakoupit s 25% slevou než obvykle. Sony také nabízí své nejnovější tituly s lákavou slevou. Získat můžete Gran Turismo Sport za 799 korunHorizon Zero Dawn za 799 korun nebo Uncharted: Lost Legacy za 499 korun. V nabídce je však celá řada dalších her se slevou až 60 %.

S pořádnou slevou se vytáhl také obchod czc.cz, kde v rámci Black Friday slev nabízí slevu na PlayStation 4 Pro o velikosti úctihodných 23%.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama