Vyzkoušejte si budovatelskou akci Cities: Skylines zdarma
Hry zdarma Článek Vyzkoušejte si budovatelskou akci Cities: Skylines zdarma

Vyzkoušejte si budovatelskou akci Cities: Skylines zdarma

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

9. 2. 2018 14:20

Až do neděle si na Steamu můžete zdarma vyzkoušet budovatelskou akci Cities: Skylines od Colossal Order.

Reklama

 

Vyzkoušejte si budovatelskou akci Cities: Skylines zdarma

 

Pátek je tady a s ním každotýdenní otázka. Jaká bude náplň víkendu? Pokud nemáte rádi zimní radovánky a něco jako lyžování vás vůbec netáhne, možná by vás mohl zaujat náš tip. Vývojářské studio Colossal Order si ve spolupráci s Valve připravilo další bezplatný víkend, u kterého je parádní, že začít hrát můžete klidně už teď (psáno ve čtvrtek večer).

Bezplatně si můžete vyzkoušet budovatelskou městskou akci Cities: Skylines a to až do nedělního večera. Hra vyšla na počítače už v roce 2015, později pro velký zájem došlo i k vydání na konzole PlayStation 4 a Xbox One. Není tak divu, že se za tu dobu dočkala hned několika rozšiřujících balíčků, které si ke hře můžete případně přikoupit. V recenzích nejen na Steamu si vede velmi dobře. Komunita navíc hru kompletně přeložila, takže pokud jste doteď měli s angličtinou potíže, je po problému.

Velkým lákadlem je také 75% sleva, která je udělená na základní edici hry. Cena tak až do 12. února činí jen 6,99 € (necelých 180 korun). Stejně časově omezené jsou i slevy na speciální edice. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama