Vyzkoušejte si Sea of Thieves zdarma
Hry zdarma Článek Vyzkoušejte si Sea of Thieves zdarma

Vyzkoušejte si Sea of Thieves zdarma

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

9. 12. 2017 19:51

Až do konce listopadu se můžete přihlásit do otevřeného testování hry Sea of Thieves.

Reklama

 

Vyzkoušejte si Sea of Thieves zdarma

 

Studio Rare není příliš známé anglické studio vyvíjející hry. Původně jej založili dva bratři, kteří vyvíjeli hry pro 8 bitové domácí počítače ZX Spectrum a Commodore 64. Následně se přesunuli na hry pro Nintendo a na závěr byli odkoupeni společností Microsoft. Studio nyní chystá titul, kterým se pokusí o něco více prorazit do světa her.

Hovoříme o hře akčním RPG Sea of Thieves, které představuje přinejmenším zajímavou pirátskou multiplayerovku. Hra už má za sebou několik fází testování, nyní se však dostala do takového stavu, aby testování mohlo být otevřené široké veřejnosti. Přihlásit se tak může každý, kdo si hru chce vyzkoušet.

Ještě před zveřejněním odkazu, kde se do testování můžete přihlásit vás však musíme upozornit na podmínku NDA. Pokud ji odsouhlasíte, hru nesmíte natáčet, nebo streamovat na jakékoliv streamovací služby. Vývojáři tvrdí, že hra pro podobnou propagaci ještě není připravená. Má jít o testování, díky kterému ji budou moci vývojáři posunout opět o kus dále. K přihlášení dále potřebujete účet na Xbox Live a musíte být starší 18 let.

Pokud vás titul zaujal a podmínky vám nedělají žádný problém, přihlašte se do konce listopadu do programu Insider. Samotné vydání hry je pak naplánováno na začátek příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama