Vyzkoušejte Verdun na dva dny zdarma
Hry zdarma Článek Vyzkoušejte Verdun na dva dny zdarma

Vyzkoušejte Verdun na dva dny zdarma

Jakub Osička

Jakub Osička

31. 5. 2017 11:50

Časově omezená nabídka na Steamu nepochybně potěší všechny skalní fanoušky válečných her.

Reklama

 

Vyzkoušejte Verdun na dva dny zdarma

 

Pokud vás lákají válečné hry a prahnete po prožití první světové války na vlastní kůži, neváhejte a vyzkoušejte v časově omezené nabídce multiplayerovou FPS hru Verdun. Na Steamu ji můžete testovat celé dva dny zdarma.

Verdun je už dnes trochu legendou. Jedná se o titul, který sice nevyšel příliš dávno (relativně - je tomu něco málo přes dva roky), ale svým realistickým zpracováním boje si našel mnoho příznivců. Hra přináší autentickou atmosféru dobového bojiště a rozhodně nečekejte žádná arkádová zjednodušení. Připravte se na krkolomné nabíjení zbraní, nutnost strategického využívání zákopů a nesnadné míření - Verdun se s vámi prostě mazlit nebude. Odehrává se přímo v letech 1914 - 1918 a vývojáři si už podle názvu největší inspiraci převzali z bitvy o Verdun, která představovala jeden z největších konfliktů, které na západní frontě skutečně proběhly. Vše doplňuje dobová hudba a výborné zvukové efekty.

Jesliže už vás omrzel Battlefield 1, dejte Verdunu šanci. Ne nadarmo nasbíral mnohá ocenění z rozsáhlých recenzí a také na Steamu si drží pozitivní recenze od 86 % uživatelů. Stáhnout jej můžete přímo na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama