[WoT] Moskevské Grand Finals 2017 vrcholí tento víkend
Esport WoT Článek [WoT] Moskevské Grand Finals 2017 vrcholí tento víkend

[WoT] Moskevské Grand Finals 2017 vrcholí tento víkend

Petr "AuX" Váberer

Petr "AuX" Váberer

28. 5. 2017 20:39

Podaří se Na'Vi obhájit titul?

Reklama

[WoT] Moskevské Grand Finals 2017 vrcholí tento víkend

Po roce plném urputných bitev a strhnujících zápasů je tu opět Grand Finals, vrchol World of Tanks eSport sezóny, turnaj, kde se setkají ty nejlepší týmy z Evropy, Severní Ameriky, Společenství nezávislých států a Asie, aby se utkali o titul světového šampiona.

Grand Finals je ve své polovině, skupinové souboje jsou za námi a my známe postupující do Sobotních vyřazovacích zápasů. Skvělou zprávou je, že to jsou všechny tři evropské týmy, tedy DiNG, Kazna Kru a OOPS-The Tough Giraffes, které doplní dva týmy z ruského regionu Na´Vi a TORNADO ENERGY a po jednom zástupci mají regiony Asie - EL Gaming a Severní Amerika - Elevate.

Letošní Grand Finals hostí VTB Ice Palace v Moskvě. Hala, která pojme až 12000 diváků, se už v sobotu ráno otevře všem fanouškům World Of Tanks, kteří tak budou moci sledovat svůj oblíbený tým a hráče bojující na mezinárodní scéně živě přímo na hlavni stage. 

I letos můžete sledovat tento turnaj s českým komentářem, který Vám přinese GRUNEX komentátor Petr "AuX" Váberer po oba finálové dny na svém Twitch kanále.

Za celý herní portál GRUNEX vás společně s AuXem zveme ke sledování toho turnaje. Doražte na stream, podpořtě své oblíbené týmy a jejich hráče a společně pojďme sledovat, zda-li se týmu Na'Vi podaří obhájit titul nebo budeme oslovovat nového krále World of Tanks eSportu.

Další informace o The Grand Finals 2017 vč. přehledu všech streamů a fotosouteže o velmi pěkné ceny najdete na oficiálním webu https://worldoftanks.eu/cs/news/esports/gfinals17-live/

Časový harmonogram

*také k nahlédnutí na oficiálních stránkách zde

Sobota

11:00 Elevate 7 vs. 6 EL Gaming
13:30 Oops - The Tough 2 vs. 7 DiNG
16:00 Kazna Kru 2 vs. 7 Not So Serious
18:30 Natus Vincere G2A 3 vs. 7 TORNADO ENERGY

Neděle

13:00 Elevate 2 vs. 7 DiNG
15:30 TORNADO ENERGY 7 vs. 2 Not So Serious
18:30 DiNG 2 vs. 7 TORNADO ENERGY

 

Sleduj The Grand Finals 2017 s českým komentářem

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama