[WoT] Přichází Argentínský prémiový tank?
Gaming WoT Článek [WoT] Přichází Argentínský prémiový tank?

[WoT] Přichází Argentínský prémiový tank?

Thundarr

Thundarr

31. 1. 2018 14:58

Přijde do hry další Sherman?

Reklama

Všechny fanoušky Argentiny zaujala zpráva, že by do World of Tanks mohl přijít nový Argentinský Sherman. Podle zdroje z Dom1n.com by Wargaming mohl být blízko k vydání prvního argentinského tanku, Sherman Repotenciado. Jako by Shermanů ve hře nebylo dostatek.

[WoT] Přichází Argentínský prémiový tank?

Pro ty, kteří to nevědí, Sherman Repotenciado byl přestavbou britských Shermanů VC a IC Hybrid, zahrnoval dieselový motor a novou výzbroj, dělo 105 mm FTR L44 / 57 (argentinská licenční kopie CN-105-57 děla použitého na AMX-13).

Podvozek a pásy byly také mírně změněny a věž byla v zadní části vybavena odkládacími košemi. Vzhledem k velikosti 105mm střel byla posádka upravena jen na tři muže, velitel, střelce, řidič.

[WoT] Přichází Argentínský prémiový tank?

Co je překvapivější v souvislosti s touto informací, je to, že tank by měl přijít do oblasti NA / LATAM v únoru, konkrétně od 15. do 26. února. Podle zdrojů bude tank velmi podobný francouzskému Revalorisé, což znamená, že bude s největší pravděpodobností tanky na tieru VIII a bude to jen kopie stejného vozidla, které je již ve hře.

Neexistovala žádná indikace, zda bude toto vozidlo implementováno s vlastním národem, podobně jako to, co již máme s polským tankem Pudel, nebo zda bude součástí jiného národa.

Falathi, komunitní koordinátor:

No, já nevím. Co ale vím, že argentinský Sherman může být chybou v komunikaci. Možná se tank objeví na NA, ale ne na EU, a zdá se, že není v plánu. Aby bylo jasné, nevím o implementaci tanku na našem (EU) serveru. Také nevím, zda přijde na NA server, pokud by tomu tak bylo, asi bych to věděla.

Takže Sherman Despacito, nebo jak se vlastně nazývá, je s největší pravděpodobností fáma roku 2017.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama