wotkari-hodnoti-bgch-2015
Esport WoT Článek WoTkaři hodnotí BGCH 2015

WoTkaři hodnotí BGCH 2015

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

11. 12. 2015 07:11

Jak hráči World of Tanks hodnotí proběhlý turnaj BGCH 2015?

Reklama

Stejně jako včera hodnotili proběhlou BenQ Grunex Challenge 2015 hráči League of Legends, dnes jsme se ptali také hráčů World of Tanks, jak se jim na turnaji líbilo.

WoTkaři hodnotí BGCH 2015

Jak se ti líbil turnaj BenQ Grunex Challenge 2015? Jak hodnotíš organizaci, průběh turnaje atd.
Chcallda (Fraternitas): Turnaj BGCH 2015 se nám určitě líbil a rádi bychom si účast zopakovali i v příštím roce, pokud se na něj dokážeme probojovat. Nikdo z našeho týmu na žádné podobné akci ještě nikdy nebyl, ale myslím, že co se organizace týče, nemáme tomuto turnaji co vytknout.
JustSteeve (AFK): Akce, jako samotná, se mi velice líbila a s organizací si myslím, že nebyly problémy.
DaniixeK_CGF (Cyborg Factory): Akce BenQ Grunex Challenge 2015 se mi strašně moc líbila. Organizace byla skvělá, pokud byl nějaký problém, hned ho organizátoři vyřešeli a co se týče průběhu turnaje - nemám žádné mínus.
Organizace byla skvělá. Pokud byl nějaký problém, hned ho organizátoři vyřešeli.
EnRico_CGF (Katy Perry Fans): Turnaj se mi určitě líbil, už jen z toho důvodu, že jsme se setkali s většinou české komunity.
Froly (eSuba): Myslím, že za celý tým můžu říci, že se nám turnaj jako takový určitě líbil. Samozřejmě vždy jde něco zlepšit, např. že jsme jako hráči slyšeli komentátory i s protihlukovými sluchátky, tím pádem i to kam jede soupeř nebo naopak jak prozrazuje naše pozice. Průběh turnaje byl celkem v pořádku, možná bych jen vypíchl časovou tíseň. Rádi bychom si zahráli více bo5+ zápasů.
WoTkaři hodnotí BGCH 2015
Co si ty nebo tvůj tým zapamatuješ, když se řekne BenQ Grunex Challenge 2015? Herní situace, emoce při zápase, zážitek z cestování, zážitek s týmem...
Chcallda (Fraternitas): Všichni si jistě budeme pamatovat hned několik věcí z tohoto turnaje, protože to bylo naše první společné setkání tváří v tvář. A nejen s naším týmem. Nesčetněkrát jsme hráli s ostatními hráči z eSuby, AFK, Cyborgu atd., ale až teď jsme měli možnost poznat se s některými legendami a znamými tvářemi české WoT scény.
JustSteeve (AFK): To bude asi nějaký zážitek s teamem, protože jsme to měli jako teamový sraz! Ale jako akci uričtě taky, jelikož šlo o první WoT lan turnaj v České a Slovenské republice!
Pocity během turnaje se ani nedají popsat. Je neskutečné, co dokáže udělat atmosféra.
DaniixeK_CGF (Cyborg Factory): Když se řekne BenQ Grunex Challenge 2015 vybavím si spoustu skvělých lidí, které jsem pouze slyšel z TeamSpeaku a nikdy v životě neviděl, ať už to byl náš výborný admin Delta nebo lidí z týmu.
EnRico_CGF (Katy Perry Fans): Zapamatujeme si určitě všichni náš sraz a taky pár dost vyhrocených herních situací, ze kterých jsem se klepal ještě druhý den. Doufáme, že si to budeme moci příští rok zopakovat a třeba i ve větší míře.
Froly (eSuba): Řekl bych (nečekaně), že si nejvíce zapamatujeme naši výhru. Každopádně celá akce byla super. Pocity během turnaje se ani nedají popsat. Je neskutečné, co dokáže udělat atmosféra a vůbec psychika jako taková.
WoTkaři hodnotí BGCH 2015
Jak se ti hrálo na herních počítačích LYNX Grunex ProGamer s herními monitory BenQ XL2411Z?
Chcallda (Fraternitas): Herní počítače LYNX Grunex ProGamer byly v mých očích parádní. Kéž bych měl doma něco aspoň trochu podobného.
JustSteeve (AFK): Herní sestava LYNX Grunex ProGamer byla super. Žádné připomínky nemám. Zato monitor BenQ XL2411Z byl naprosto luxusní! Bylo to poprvé, co jsem hrál na 144Hz monitoru a opravdu jsem byl spokojený. Líbí se mi natolik, že si ho budu pravděpodobně kupovat pod stromeček!
Herní sestava LYNX byla super. A monitor BenQ naprosto luxusní!
DaniixeK_CGF (Cyborg Factory): Na počítačích se hrálo suprově, hra byla plynulá v bez jediného lagu. Herní monitor BenQ XL2411Z byl hodně dobrý. Byla to moje první zkušenost s 144Hz monitorem, uvažuji nad jeho koupí.
EnRico_CGF (Katy Perry Fans): Na herních sestavách se mi hrálo parádně už jen kvůli tomu, že doma mám ne příliš spolehlivý a výkonný pc, tudíž můžu LYNX Grunex ProGamer neskutečně pochválit!
Froly (eSuba): Sám mám podobný počítač, takže mi vyhovoval.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama