zahraj-si-zdarma-free-2-play-hry-1
Hry zdarma Článek Zahraj si zdarma Free-2-Play hry #1

Zahraj si zdarma Free-2-Play hry #1

Filip Němeček

Filip Němeček

7. 7. 2016 12:57

Také toto léto se můžete těšit na pravidelný výběr lákavých her, za které nemusíte platit.

Reklama

Chcete zkusit nové hry a zároveň neutrácet? Žádný problém. Po dobu letních prázdnin se můžete těšit na výběr zajímavých Free-2-Play her. Budeme se snažit vybírat takové hry, které jsou dost zábavné i bez placení za „mikrotransakce“.

Evolve

Opravdu jsme se nespletli. Evolve je od dnešního dne Free-2-Play. Zatím nemáme link, studio plánuje betu teprve spustit. Následně by hra měla být v plné verzi gratis. Změna se týká pouze PC platformy a studio si od změny platebního modelu slibuje, že oživí zájem herní komunity o hru.

Evolve nabízí asymetrický multiplayer, kde na jedné straně stoji čtveřice lovců a na druhé jedno obří monstrum. Lovci musí spolupracovat, aby dokázali silnějšího protivníka porazit. Hra aktuálně nabízí hned 5 monster a rovnou 20 lovců. Zatím ale nevíme, jaká budou v F2P verzi omezení.

Wildstar

Další z dlouhé řady konkurentů pro World of Warcraft, který začal jako placená hra a následně byl přepnut na F2P. Wildstar vás vezme na planetu Nexus a láká především na rychlé akční souboje, unikátní designové pojetí či „nekonečné“ možnosti přizpůsobení. Navíc, kde jinde vám hra nabídne hoverboard jako prostředek k transportu?

Carbine Studios navíc svoji hru pravidelně aktualizují a vychází velká rozšíření s novým obsahem. Hra se navíc může pochlubit především pozitivním hodnocením od hráčů na Steamu. Tvůrci byli celkem rozumní při nastavování omezení při hraní zdarma a neměli byste narazit na vážné překážky, které vás odradí od hraní.

Marvel Heroes 2016

Co takhle, podívat se do světa superhrdinů a jejich mocných nepřátel? MMO se známými a méně známými hrdiny vám to umožní. Hra je hraje podobně jako Diablo, akorát jste v MMO světě. Vybrat si můžete z hrdinů známých z Avengers, X-Men, Guardians of the Galaxy či Fantastic Four a to stále není vše. Určitě zde najdete svého favorita, i když nemusí patřit mezi ty nejznámější.

Kromě příběhového obsahu nabízí Marvel Heroes 2016 celou řadu herních módů, takže je stále co dělat. Prostředí je navíc náhodně generované, vždy tak budete bojovat v trošku jiných kulisách. Hra se navíc pyšní pozitivním hodnocením v recenzích a také od samotných hráčů na Steamu. 

{control inquiry 32}
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama