zahraj-si-zdarma-free-2-play-hry-2
Hry zdarma Článek Zahraj si zdarma Free-2-Play hry #2

Zahraj si zdarma Free-2-Play hry #2

Filip Němeček

Filip Němeček

25. 7. 2016 16:49

Střílečka od Cryteku, Diablo či konkurent pro World of Tanks/Warships/Warplanes

Reklama

War Thunder

Poměrně známá hra, přesto jsme se ji ale rozhodli zmínit. War Thunder vám nahradí World of Tanks, World of Warships a World of Warplanes. Přináší totiž boje na zemi, ve vzduchu a na vodě a to ve strojích, které bojovaly v 2. světové válce a později v korejské. Celkem je ve hře přes 500 kusů bojové techniky. Hra je kromě PC dostupná pro Mac, PlayStation 4 a dokonce Linux. Všechny verze hrají společně.

War Thunder už pár let funguje a stále si drží dobré hodnocení od hráčů na Steamu, ačkoliv v poslední době začaly přibývat negativní ohlasy. Jako bonus hra podporuje virtuální realitu (Oculus Rift & HTC Vive), pokud náhodou máte doma headset.

Diablo 3: Starter Edition

Diablo 3 sice není zrovna F2P, ale hodí se připomenout, že Blizzard už nějaký čas nabízí zdarma startovní edici hry. V té vás bez zaplacení nechá projít Akt I až po bosse Skeleton King. Pak můžete ještě sbírat úrovně až do té 13. Pokud by vás hra zaujala víc, tak můžete koupit plnou verzi a nahraný postup se vám přenese.

Diablo 3 je hlavně jistota, že si zahrajete to úplně nejlepší, co žánr „diablovek“ může nabídnout. Stačí se registrovat na Battle.net a začít hrát.

Warface 2016: Anubis

Warface je na trhu her zdarma už od roku 2013. Teď to vypadá, že se s novou aktualizací střílečka proměnila konečně v titul, který si zaslouží vaši pozornost. Hrát můžete buď s kamarády v co-op režimu, nebo se pustit do tradičního multiplayeru v několika rozdílných herních módech.

Crytek do hry pravidelně skrze aktualizace přidává nový obsah a CryEngine známý třeba ze série Crysis je zase zárukou pěkného grafického zpracování. Jak už bývá tradicí u vybraných her, také Warface 2016: Anubis se může pochlubit pozitivním hodnocením hráčů. 

{control inquiry 33}
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama