zahraj-si-zdarma-free-2-play-hry-3
Hry zdarma Článek Zahraj si zdarma Free-2-Play hry #3

Zahraj si zdarma Free-2-Play hry #3

Filip Němeček

Filip Němeček

22. 7. 2016 23:04

Obří sci-fi bitvy. Boj o nadvládu mezi buněčnými organismy a Life is Strange.

Reklama

PlanetSide 2

Nestačí vám velké bitvy 64 hráčů v Battlefield hrách? Můžete se zdarma pustit do masivních bojů v PlanetSide 2. Hra je na trhu již od roku 2012, studio na ní ale stále pracuje a přidává nový obsah. Navíc si za celou dobu hra drží velmi dobrou reputaci mezi hráči. Právě proto je PlanetSide 2 favoritem aktuálního výběru.

Hra nabízí snad vše, co byste od on-line střílečky mohli očekávat. Jsou zde tři hlavní impéria, za která můžete bojovat, dostatek herních tříd, aby si mohl každý vybrat a jak už bylo zmíněno, především masivní bojiště. Herní mapy mají desítky čtverečních kilometrů a hráči zapojení do boje se počítají na stovky. Samozřejmě nechybí vozidla.

Boid

Rychlá strategie, která vás nebude zdržovat stavěním infrastruktury či hlídáním zdrojů. Zde prostě na úrovni buněčných organizmů bojujete o kontrolu nad planetou. Hraje se stylem kámen-nůžky-papír, takže vám nejvíce pomůže rychlé rozhodování, jaké jednotky využít.

Hrát jde sólo či ve více hráčích. Trénovat můžete proti botům a nechybní ani tvorba vlastních map. Pokud vás hra zaujme, můžete si dokoupit příběhovou kampaň, slibující zhruba 10 hodin další zábavy.

Life is Strange – Episode 1

Slyšeli jste o Life is Strange? Pokud ne, tak docela chyba. Jedná se o velmi oceňovanou příběhovou adventuru minulého roku, která má na kontě spoustu ocenění. Je rozdělena na epizody a studio se nyní rozhodlo, že tu první zpřístupní zdarma po neomezeně dlouho.

Bez placení si tak můžete vyzkoušet, jestli je příběh studentky, která umí vracet čas, hra pro vás či nikoliv. Studio samozřejmě doufá, že vás první epizoda přesvědčí ke koupi zbylých čtyř. Akce s epizodou zdarma platí pro všechny platformy. 

 

Zahraj si zdarma Free-2-Play hry #3

 

{control inquiry 34}

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama