zahraj-si-zdarma-free-2-play-hry-4
Hry zdarma Článek Zahraj si zdarma Free-2-Play hry #4

Zahraj si zdarma Free-2-Play hry #4

Filip Němeček

Filip Němeček

28. 7. 2016 11:12

Středozem, realistické střílení v roli člena armády USA a souboje bohů.

Reklama

SMITE

Líbí se vám myšlenka MOBA her, ale už ne tolik ptačí pohled na hrdiny? V tom případě by SMITE mohlo být právě pro vás. Pohled třetí osoby vás přenese blíže k akci a otevře nové možnosti. Místo hrdinů zde bojují bohové. Vybrat si můžete z těch řeckých, římských nebo čínských. Celkem je zde více než 60 bohů, za které lze hrát. Hra nabízí pětici herních tříd a jak asi znáte z ostatních podobných her, tak se každá hodí na něco jiného a pro jiný herní styl.

Pro SMITE mluví také několik herních módů, zaměření na e-sport (nemusíte se bát pay-to-win) a také velmi dobré hodnocení hráčů. Kromě PC navíc můžete hrát na Xbox One a PlayStation 4.

America's Army: Proving Grounds

Stříleček je celá řada, pokud se ale chcete co možná nejvíce přiblížit realitě, tak se výběr rapidně zmenší. Pořád je tu ale zdarma dostupná série America’s Army s nejnovějším pokračováním. Jedná se o oficiální hru americké armády se zaměřením na malé jednotky a taktické manévrování.

V America’s Army si tak můžete zastřílet se stejnými zbraněmi, jaké používá armáda. Nechybí možnosti přizpůsobení či editor vlastních misí. Hra navíc nezná slovo mikrotransakce. Skvělá volba, pokud hledáte něco vážnějšího než je Battlefield a další on-line střílečky.

The Lord of the Rings Online

Hru jsme tuším doporučovali už minulý rok. Přesto si zaslouží připomenutí. Kvalitních MMORPG zdarma není zrovna moc. Navíc The Lord of the Rings startovalo jako tradiční hra s měsíčními poplatky. Kvalita zpracování tomu odpovídá a navíc studio stále pravidelně vydává aktualizace.

Kromě známého světa může zaujmout také dostatek možností, jak si vytvořit postavu, či možnost, zahrát si za skřeta a bojovat ve jménu Saurona ve speciálním módu. Příjemné jsou rovněž hardwarové nároky a hra si stále drží velmi dobré hodnocení od hráčů. 

{control inquiry 35}
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama