zahraj-si-zdarma-free-2-play-hry-6
Hry zdarma Článek Zahraj si zdarma Free-2-Play hry #6

Zahraj si zdarma Free-2-Play hry #6

Filip Němeček

Filip Němeček

11. 8. 2016 20:13

„Diablo“ zdarma. Mix Minecraft a Team Fortress 2. Tanky v aréně.

Reklama

Path of Exile

Další hra, která nabízí hraní zdarma už nějaký ten rok. Pokud vás baví hry ve stylu Diablo a dříve doporučovaná startovní edice Diablo 3 zábavou nestačila, tak může být Path of Exile to pravé. Jedná se o poctivou diablovku s pořádnou porcí předmětů, lokací a nepřátel. Kromě toho ve hře funguje online ekonomika a možnosti PvP jsou také velmi bohaté, včetně žebříčků. Na podzim minulého roku vyšlo velké rozšíření Ascendancy.

Studio se chlubí, že hra nikdy nebyla a nebude „pay to win“ a vhledem k tomu, že má stále po letech kladné hodnocení, na tom asi něco bude. V době vydání navíc dostala ocenění od webu GameSpot a dalších.

Block N Load

Jak by mohl vypadat mix mezi Minecraft a Team Fortress 2? Třeba nějak takto. V Block N Load je vaším úkolem kromě střílení nepřátel také opevňování základny. Vaši pevnost pak můžete doplnit automatickými střílnami, pastmi a celou řadou dalších předmětů, které protivníkům dost znepříjemní den.

Díky stavění a destrukci je každý zápas odlišný. Kromě toho ve hře najdete editor vlastních map a můžete se pustit také do singleplayerových výzev. Samozřejmostí je velmi pozitivní hodnocení herní komunity.

Gear Up

Rychlé tanky tvoří základ této adrenalinové on-line akce. Navíc si můžete postavit vlastní tank přesně podle svých představ. K dispozici je více než milion kombinací, svého dvojníka tak při on-line hraní zřejmě nikdy nepotkáte. V jednom zápase se může utkat až 16 hráčů a to ve třech klasických módech – Deathmatch, TDM a Conquest.

Jako bonus hra nabízí podporu pro gamepad a také velmi nízké nároky na výkon vašeho stroje a místo na disku. Gear Up tak může představovat ideální hru, kterou si vybavit notebook. Samozřejmostí je opět pozitivní hodnocení. 

{control inquiry 39}
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama