zahraj-si-zdarma-free-2-play-hry-7
Hry zdarma Článek Zahraj si zdarma Free-2-Play hry #7

Zahraj si zdarma Free-2-Play hry #7

Filip Němeček

Filip Němeček

21. 8. 2016 18:14

Bojoví roboti, MOBA s důrazem na komunitu a MMO FPS. Také poslední šance hlasovat.

Reklama

Na úvod rychlá připomínka. Příští týden je speciální a poslední díl našeho seriálu. Bude se věnovat nejoblíbenějším hrám podle čtenářů ze všech sedmi dílů. Máte tak posledních pár dnů na hlasování (v anketách jednotlivých článků) pokud byste rádi svoji oblíbenou hru viděli ve „finále“. Na předchozí články se můžete dostat pomocí sekce níže či skrze tag Free-2-Play

MechWarrior Online

Nezaujal vás HAWKEN, ale máte rádi velké bojové roboty? Není třeba zoufat, existuje ještě MechWarrior. Zde je v bojích nutná taktika a spolupráce týmu. Hromada bojových „mechů“ na výběr a jejich rozdělení na několik rolí znamená, že by si každý měl najít tu, která mu nejlépe sedne. K tomu si přičtěte různorodá bojiště a také možnost, tvořit spojenectví a bojovat o kontrolu.

MechWarrior Online navíc tradičně disponuje velmi dobrým hodnocením od hráčů a studio pravidelně vydává aktualizace a přidává nový obsah.

Strife

Na první pohled velmi tradiční MOBA hra, kterou si nováčci v žánru snadno mohou splést s League of Legends nebo Dota 2. Strife ale do žánru přináší několik novinek a jiných přístupů ke hře. Jedním z cílů při vývoji bylo, aby nedocházelo k tolika „toxickým konfliktům“ mezi hráči. Strife je tak navržené pro spolupráci a tvůrci se snaží o budování přátelštější komunity.

Velkou změnou je také chování zdraví a many hrdinů, které se mimo souboje velmi rychle doplní. Místo útěku do základny tak můžete chvíli počkat opodál a pustit se zase do boje.

Defiance

Opět hra, která odstartovala jako tradiční placený titul, ale postupem se proměnila ve Free-2-Play. Na rozdíl od ostatních konkurentů, kteří prošli podobnou změnou, se to Defiance celkem povedlo. Jedná se o futuristickou střílečku v masivním otevřeném světě, kde hráči soupeří o mimozemskou technologii.

Samozřejmě nechybí týmová spolupráce, vylepšování hrdiny a také masivní bitvy, ať už proti potvorám nebo ostatním hráčům. Studio navíc Defiance pravidelně zásobuje aktualizacemi a hodnoceni herní komunity je převážně pozitivní. 

{control inquiry 40}
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama