Zveme vás na MSI Gaming Roadshow 2017
Partnerský obsah Článek Zveme vás na MSI Gaming Roadshow 2017

Zveme vás na MSI Gaming Roadshow 2017

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

13. 4. 2017 13:20

Společnost MSI opět vyráží představit své nejnovější herní notebooky, počítače a technologie.

Reklama

Zveme vás na MSI Gaming Roadshow 2017

Společnost MSI opět vyráží představit své nejnovější herní notebooky, počítače a technologie na oblíbenou MSI Gaming Roadshow 2017. Ta proběhne na vysokých školách ve Zlíně, Žilině a Košicích. Přijď na přednášku, na které se dozvíš zajímavosti a výhody jednotlivých technologií a vychytávek MSI.

Prohlédni a vyzkoušej si různé modelové řady herních notebooků MSI, včetně vlajkové lodě MSI GT83VR Titan SLI – notebook se dvěma grafickými kartami GeForce GTX 1080 v SLI. Chybět nebudou ani nejtenčí herní notebooky jako například GS63VR, jenž spojují herní výkon a mobilitu do tenkého a lehkého kovového těla. Anebo bys radši něco méně extrémního, s dobrý poměrem cena/výkon? Tak to se přijď podívat na model GE72 s grafikou GeForce GTX 1050 Ti a mnoho dalších včetně specialitky Camo Squad Limited Edition!

Zveme vás na MSI Gaming Roadshow 2017

K vidění budou také kompaktní stolní počítače MASI Aegis X a Trident 3 a herní komponenty včetně nových základních desek pro platformy Intel Kaby Lake a AMD Ryzen. Chybět pochopitelně nebudou grafické karty GTX 1080 Ti GAMING X 11G nebo GTX 1070 a GTX 1050 Ti GAMING X 4G. Prověřit je můžeš v custom sestavách s Intel Core i7 7700K nebo AMD Ryzen 7 1800X.

Na Roadshow si můžeš osahat herní příslušenství MSI Gaming Gear - chladič procesoru, mechanické i membránové klávesnice, myši, podložky a sluchátka.

Vstupné je ZDARMA. Přijď na přednášku a vyhraj! Hlavní cenou je grafická karta MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 3G! Podrobný harmonogram jednotlivých akcí najdeš po kliknutí na konkrétní školu nebo na www.MSIroadshow.cz:

* Kliknutí na odkaz vás přesměruje na Facebook událost, kde doporučujeme potvrdit účast.

Přednášky i výstavka produktů jsou zdarma a jsou otevřeny široké veřejnosti. Zveme všechny hráče a IT fanoušky na populární MSI Gaming Roadshow 2017 - www.MSIroadshow.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama