3. kolo Sazka eLEAGUE CSGO: Podaří se Entropiqu v nové sestavě konečně zvítězit?
Esport CS:GO Článek 3. kolo Sazka eLEAGUE CSGO: Podaří se Entropiqu v nové sestavě konečně zvítězit?

3. kolo Sazka eLEAGUE CSGO: Podaří se Entropiqu v nové sestavě konečně zvítězit?

Aleš Pelc

Aleš Pelc

30. 4. 2022 19:44

Nebo si své první vítězství připíšou Inside Games?

Reklama

Blíží se neděle a s ní i další 4 zápasy v největší místní CSGO lize. Herní den otevřou Entropiq PragueInside Games. Oba mají shodné skóre dvou porážek bez jediné výhry a oběma by se body tohoto zápasu nesmírně hodily. Můžeme být zvědaví, jak si povedou hlavně EIQ Prague. V nové sestavě s rakouským hráčem sesLem a Němcem j1NZEM se poprvé na tuzemské scéně představí právě tuto neděli.

Následovat bude střetnutí Dark Tigers a Enterprise. Druhým jmenovaným se od začátku soutěže příliš nedaří. Na úvod podlehli eSubě, následně si sice spravili chuť s Inside Games, ale v Evropě to s nimi také nevypadalo růžově. Jejich soupeři na tom ale nejsou o nic lépe, Tygři v 2. kole dostali vyškoleno od Sinners a s nikým jiným se zatím v lize neutkali. Pohlídá si eLiVův tým tento duel anebo odejdou vítězně DTG?

3. kolo Sazka eLEAGUE CSGO: Podaří se Entropiqu v nové sestavě konečně zvítězit?

NEOFRAG své kvality potvrzuje i proti soupeřům světových kvalit

Dalšími na řadě jsou Sinners. Čeká je Cryptova, která ve svém zatím jediném ligovém duelu padla s eSubou nejtěsnějším možným rozdílem 14:16 na obou mapách. Ostravský tým sice body nezískal, ale ukázal, že umí hrát dobrý Counter-Strike. Zvládnou ale uspět proti Sinners? Liberečtí hráči se v minulém týdnu účastnili bojů o účast na květnovém PGL Majoru, kde sice neuspěli, ale výkony podali velice solidní. Znovu ukázali, že mají schopnosti soupeřit s evropskou špičkou, a proto by pro ně zítřejší duel neměl být problémem.

Třetí herní den uzavře večerní zápas dvou zatím stoprocentních celků – Dynama ECLOT a eSuby. Modrá krev obstála v nejednoduchých soubojích s Enterprise i Cryptovou a potvrdila, že chce hrát o přední pozice. Avšak pardubické Dynamo úspěšně reprezentuje i v evropských turnajích. Může být více zahraničních zkušeností rozhodujícím faktorem nebo bude eSuba tím, kdo si udrží vítěznou šnůru? 

Přenosy všech duelů s českým komentářem najdete již tradičně na streamu eLeaguecz. Úvodní zápas začne v 13:00, další budou časově navazovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama