Adept na nejhorší hru roku? The Day Before ztratilo obří počet hráčů
i Zdroj: FNTASTIC
Gaming The Day Before Článek Adept na nejhorší hru roku? The Day Before ztratilo obří počet hráčů

Adept na nejhorší hru roku? The Day Before ztratilo obří počet hráčů

Jarmil Černý

Jarmil Černý

10. 12. 2023 11:45

Zombie MMO The Day Before od svého vydání zřejmě ztratilo tři čtvrtiny hráčů. Stalo se tak pravděpodobně kvůli špatnému stavu hry a negativním recenzím na Steamu.

Reklama

Hra při svém vydání 7. prosince dosáhla 38 104 aktivních hráčů, nyní o tři dny později je aktivních už pouze přibližně pět tisíc hráčů. Hra okamžitě schytala řadu negativních recenzí a její aktuální skóre na Steamu je „Extrémně záporné,“ což je vůbec nejhorší status v komunitním hodnocení od hráčů. Pozitivně hru hodnotilo pouze 19% z nich. Hře se nedaří ani na Metacritic, kde obdržela hra od hráčů hodnocení žalostných 0,4/10.

Hlavním problémem jsou údajně různě postahované modely předmětů a budov z různých veřejných tržišť, dále hra podle uživatelů absolutně nesplnila to, co slibovala.

Vývojáři ze studia FNTASTIC tvrdí, že zpětné vazbě hráčů naslouchají a den po vydání dokonce vydali opravný patch, který měl vyřešit ty nejkritičtější problémy a zlepšit celkový výkon hry. Přidat se mělo také více zombíků a odměna v podobě herní měny se měla zvednout pětinásobně.

Vylepšen měl být také síťový kód či střelba z pohledu první i třetí osoby. V tělech mrtvých byste měli najít více nábojů a předměty už by se neměly nekontrolovaně pohybovat, když je chcete uschovat.

Budoucnost ukáže, zda se vývojáři poučí ze svých chyb a dokáží postupným vylepšováním dostat hru do lepšího stavu a zvýšit tak uživatelské hodnocení. Dostát slibům a přehnaně glorifikovaným mechanikám z marketingové kampaně však nebude jednoduché.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama