Agraelus s Mikýřem pomohli vybrat přes milion korun pro seniory. Nejvíce přispěl Opat.
Gaming Článek Agraelus s Mikýřem pomohli vybrat přes milion korun pro seniory. Nejvíce přispěl Opat.

Agraelus s Mikýřem pomohli vybrat přes milion korun pro seniory. Nejvíce přispěl Opat.

Robin Hřejivý

Robin Hřejivý

17. 4. 2023 15:50

Na charitativním streamu pro Ježíškovi Vnoučata se vybralo neuvěřitelných 1 081 359 Kč.

Reklama

Obrovská kampaň esportového týmu SINNERS a obchodního řetězce Kaufland vyvrcholila 15. dubna charitativním livestreamem. Kampaň byla z velké části zaměřená na propagaci limitované edice tzv. Fofrašky 2.0, což je cool taška nejen pro hráče.

Výtěžek přes milion jde na dobrou věc

Právě sobotní livestream, kterým nás provedli známí influenceři Vojtěch "Agraelus" Fišar a Martin "Mikýř" Mikyska byl třešničkou na dortu této rozsáhlé kampaně. Jeho součástí byla dražba posledního kusu této limitované edice. Výtěžek z dražby je určen na finanční podporu projektu Ježíškova vnoučata. Jde o celoroční projekt Nadačního fondu Českého rozhlasu, jehož hlavním vrcholem je předvánoční sbírka, kde mají lidé z celého Česka možnost plnit přání tisíce seniorů.

Cíl sbírky byl předem stanovený na půl milionu korun. Díky štědrým dárcům, jako je LastGameBlitz, Viktora Sheen či dokonce Opat, se podařilo výtěžek zdvojnásobit. Mezi Viktorem Sheenem a Opatem se o poslední kus Fofrtašky nakonec strhl velký dárcovský souboj.

Viktor Sheen, který chtěl tašku vyhrát primárně pro svého kamaráda, nakonec přispěl více jak 138 000 Kč. Celková výše Opatova daru činila 222 000 Kč. Díky tomu se stal vítězem dražby a pomocník na toulky po supermarketech tak padl do jeho rukou. Dražby se zúčastnila i spousta drobných dárců, na které se nesmí zapomenout. Finální vybraná částka na plnění přání seniorům vystoupala na neuvěřitelných 1 081 359 Kč!

Pokud máte zájem tento projekt také podpořit a bohužel jste to v průběhu streamu nestihli, tak níže přikládáme něco málo o této sbírce i s odkazem na oficiální web.

„Na webu jeziskovavnoucata.cz mají lidé, vždy od poloviny listopadu, možnost vybírat si z tisíců přání seniorů, která následně plní. Souběžně se seznamem přání je otevřená také finanční sbírka, díky které je možné hradit nákladná přání ze seznamu, na které jednotlivci nestačí. Ale také následně po zbytek roku aktivity a potřeby seniorů v tisícovce zapojených zařízení Česka. Tak, aby byl jejich život veselejší, snadnější a naplněnější.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama