Aktivujte si závodní F1 2015 zdarma
Hry zdarma Článek Aktivujte si závodní F1 2015 zdarma

Aktivujte si závodní F1 2015 zdarma

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

23. 3. 2018 13:17

Závodní hra od Codemasters je k bezplatnému získání dostupná na serveru Humble Bundle.

Reklama

 

Aktivujte si závodní F1 2015 zdarma

 

Od dnešního dne můžete na Humble Bundle najít další akci, ve které se rozdává hra zdarma. A překvapíme vás. Možná si říkáte, že půjde o nějaký starší, až legendární titul, který si sice aktivujete, ale asi ani nikdy v budoucnu nezahrajete. Dnes si troufáme říci, že nad jeho aktivací a následně alespoň vyzkoušením nebudete váhat.

Jedná se o závodní titul z dílny Codemasters - F1 2015. Chcete-li si hru aktivovat, neváhejte. Jednak akce netrvá věčně a pak, na co čekat? Aktivací, která vám zabere několik vteřin (jedná se o pár klikanců), hru do své Steam knihovny získáte napořád.

F1 2015 je zdarma až do sobotních 18 hodin.

Jak aktivovat

Přejděte na stránku Humble Bundle a klikněte na tlačítko "Checkout" . Následně vás stránka sama odkáže na košík, kde zadáte svůj mail, čímž se přihlásíte a vyberete "Get it for free". Pak už stačí zkontrolovat vaší emailovou schránku, kde kliknete na nepřehlédnutelné zelené tlačítko "Download Now". Nelekejte se, hru nezačnete stahovat, pouze vás odkáže na stránku, která vám vygeneruje Steam klíč. V posledním kroku se přihlásíte na váš Steam účet a na kartě "Hry" vyberete "Aktivovat produkt ve službě steam". Kód zadáte a hra je navždy vaše.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama