Amouranth okradli před vlastním domem, vše natočily kamery
Zajímavosti Článek Amouranth okradli před vlastním domem, vše natočily kamery

Amouranth okradli před vlastním domem, vše natočily kamery

Robin Hřejivý

Robin Hřejivý

17. 4. 2023 00:38

O tom, že krást se nemá se přesvědčil jeden z kurýrů společnosti Uber Eats

Reklama

Společnosti zabývající se rozvozem jídla nabraly v posledních letech na velké popularitě a to především mezi hráči a streamery. V aplikaci si v rychlosti naklikají něco dobrého, zaplatí a mohou pokračovat ve hraní či streamu.

Jedním z pravidelných uživatelů těchto donáškových služeb je i kontroverzní streamerka Amouranth, která je známá nejen z živých vysílaní na Twitchi, ale také z OnlyFans.

Kurýr si chtěl přilepšit, natočily ho kamery

Dle videa, které Amouranth sdílela jde vidět, že si nechávala jídlo doručit před dveře. Na začátku videa tedy není nic neobvyklého, kurýr přijde položí objednávku před vchod, udělá fotku, že jídlo opravdu před dveřmi nechal a potvrdí objednávku. Následně však sám kurýr objednávku zvedne ze země a utíká s ní rychle zpět do auta.

Amouranth se o svůj zážitek s kurýrem podělila veřejně na svém Twitteru, kde se video těší velké popularitě a za 48 hodin ho již vidělo přes 2 milion lidí. 

Reakce samotné společnosti přišla brzy. Streamerku poprosili, aby se s nimi spojila přes chat v aplikaci, kde s ní situaci již dořeší. Jestli tak streamerka učinila však nevíme, jelikož na ně nijak dále nereagovala. 

Bizarní je také fakt, že streamerka má údajně u dveří varování, že veškeré prostory jsou monitorované kamerovým systémem. I přes to si asi zlodějíček myslel, že mu tenhle podfuk hravě projde. Zda společnost z celé kauzy vyvodila nějaké důsledky není zatím veřejné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama