angry-birds-znovu-utoci-tentokrat-do-kin
Zajímavosti Článek Angry Birds znovu útočí, tentokrát do kin!

Angry Birds znovu útočí, tentokrát do kin!

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

1. 2. 2016 12:40

Kdo by neznal hru Angry Birds. Podívejte se, co tito rozzlobení ptáci opět chystají.

Reklama

Angry Birds znovu útočí, tentokrát do kin!

U mobilní a vlastně i počítačové hry Angry Birds (2009) by se dalo očekávat, že své fanoušky už ničím nepřekvapí. Samozřejmě, může přinést ještě mnoho updatů přidávající nové levely, úkoly, jiné mapy a jiná vylepšení, ale vždy to bude už o tom samém. Pro ty z vás, které už tohle neláká a stejně máte tyhle rozzlobené ptáky rádi, máme skvělou zprávu. Do kin se totiž blíží filmová verze (konkrétně by měla být poprvé odehrána 12.5.), za jejíž zrodem stojí společnosti Sony/Columbia Pictures. Jde o velké společnosti, takže stejně obří bude jistě i reklamní kampaň, od čehož tvůrci očekávají, že přinese další nové fanoušky tomuto titulu a to ať už se jedná o film, nebo o herní verzi.

Angry Birds znovu útočí, tentokrát do kin!

Filmaři slibují, že díky filmu se nám podaří zjistit, proč jsou ptáci věčně rozzuření. Taktéž bylo přislíbeno komediální pojetí filmu.

Angry Birds znovu útočí, tentokrát do kin!

Ve filmu se podíváme na ostrov obydlený nelétavými, ale za to spokojenými ptáky. V hlavní roli se nám představí věčně vztelký Ruďák, neposedný Žluťas a výbušný Bombas, kteří dohromady tvoří neoblíbenou outsiderskou trojku. Jejich obliba se ale může změnit ve chvíli, kdy se k ostrovu blíží záhadná zelená prasátka, jelikož tahle "nepovedená" trojka bude mít za úkol, zjistit co mají vepři v plánu a ubránit před nimi svůj ostrov. Co říkáte na trailer?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama